Kahramanmaraş’ta İlk Profesyonel Basketbol Takımı Kuruldu

Kahramanmaraş’ta İlk Profesyonel Basketbol Takımı Kuruldu
Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ve Basketbol Şube Sorumlusu Hikmet Gümüşer, bu tarihi adımın öncüsü olmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. İstiklalspor, basketbol dalında da başarıya ulaşma hedefiyle yola çıkıyor

Kahramanmaraş’ta İlk Profesyonel Basketbol Takımı Kuruldu

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, kent tarihinde bir ilke imza atarak profesyonel bir basketbol takımı kurdu. Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca ve Basketbol Şube Sorumlusu Hikmet Gümüşer, bu tarihi adımın öncüsü olmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. İstiklalspor, basketbol dalında da başarıya ulaşma hedefiyle yola çıkarken, 2. Lig’de mücadele edecek takım için transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

gaffar1.jpeg


İstiklalspor Basketbol Takımı yönetimi, anlaşma sağlanan oyuncular ve teknik ekiple düzenlenen imza töreninde bir araya geldi. Yeni transferler ve teknik kadronun katılımıyla gerçekleşen törenle, takımın profesyonel arenada mücadeleye hazır olduğu duyuruldu. Baş antrenör Levent Demirci, genel menajer Hakan Erol ve transfer edilen oyuncular Burak Selen, Halil Efe Yıldırım, Yaşar Serkan Baltacı, Faik Can Kaşıkcı, Barbaros Bozkurt, Kaan Uygur ve Arif Erhan Kocamış yeni sezonda takımın önemli isimleri arasında yer alacak.


Başkan Ahmet Gaffar Akarca, imza töreninde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın ilk profesyonel basketbol takımını kurduklarını belirtti. “Bu oluşumun öncüsü olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 2. Lig’den başlamak üzere çok iddialı bir kadro kurduk ve takımımızı çok iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz” dedi.


Basketbol Şube Sorumlusu Hikmet Gümüşer ise basketbolun Kahramanmaraş’ta canlanacağına dair umutlu olduklarını söyledi. “Spor sadece futboldan ibaret değil. Basketbol takımımız, şehrimizin gençlerine önemli bir fırsat sunacak. Hedefimiz, Süper Lig’e yükselmek” diye konuştu. Gümüşer, altyapıdaki potansiyele dikkat çekerek, takımın hem şehri hem de genç yetenekleri daha üst seviyelere taşıyacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.