Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Kahramanmaraş Gazetesi
  • Kahramanmaraş
  • 3. Sayfa
  • Asayiş
  • Belediye
  • Biyografi
24
22:13 “Geçmişten Geleceğe Mektuplarla Bir Araya”
22:06 “Asya’dan Anadolu’ya Biz”
21:57 Gördes Köseler'de Geleneksel Köy Hayrı Coşku Dolu Geçti
15:39 KGK Meclis seçimleri tamamlandı
13:40 KSÜ’de “Hayata Yön Veren Edebiyat” Konferansı Düzenlendi
13:32 Kılavuzlu Köprüsü Görülmeyi Değer !
13:25 Ahır Dağı Caddesi’nde Asfalt Mesai
13:18 Elbistan Devlet Hastanesi Yolunu
13:14 Sosyal Etki Maratonu
13:06 İlçelere Büyükşehirden Otobüs !
Günün tüm haberleri
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Kahramanmaraşspor’un maçları sadece Tivibu’da!

Kahramanmaraşspor’un maçları sadece Tivibu’da!

Kahramanmaraşspor’un maçları sadece Tivibu’da!
Yayınlanma: 27 Nisan 2026 Pazartesi 17:04
Kahramanmaraşspor’un maçları sadece Tivibu’da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türk Telekom arasındaki iş birliğiyle; Nesine 2. ve 3. Lig heyecanı Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu ile futbolseverlerle buluşacak

Kahramanmaraşspor’un maçları sadece Tivibu’da!

Türk sporunun en büyük destekçilerinden Türk Telekom, spora sağladığı uzun soluklu katkıları yeni bir iş birliğiyle güçlendirdi. Türk Telekom ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında, Nesine 2. ve 3. Lig karşılaşmalarının Tivibu platformu üzerinden futbolseverlerle buluşması için yayın hakları anlaşması imzalandı. Riva’da bulunan TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle duyurulan bu iş birliği kapsamında, Nesine 2. Lig ve 3. Lig karşılaşmalarının yanı sıra Kadın A Millî Takımı ile Ümit Millî Takımı müsabakaları da gelecek sezonda Tivibu Spor’da izleyiciyle buluşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin’in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, iş birliğinin kapsamı ve Türk futboluna sağlayacağı katkılar paylaşıldı. Anlaşma kapsamında liglerin görünürlüğünün artırılması ve kulüplerin daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşması hedefleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu; “Ülkemizin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom ile iş birliğimizi daha da ileri taşıyoruz. Süper Ligimizin teknoloji sponsoru Türk Telekom, artık Nesine 2. ve 3. Liglerimiz ile Kadın A Millî ve Ümit Millî Takımlarımızın yayıncısı olacak. Anlaşma, bu yıl Nesine 2. ve 3. Lig play-off karşılaşmalarıyla başlayacak. Müsabakalar, önümüzdeki 1 yıl boyunca, Türk Telekom’un spor kanalı Tivibu Spor ve sosyal medya platformu YAAY üzerinden futbolseverlerle buluşacak” dedi.

Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, “Türkiye’nin dijital dönüşümünün öncüsü olarak, spora ve sporcuya uzun yıllardır desteğimizi kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. Teknoloji birikimimizi hayatın her alanına yansıtma vizyonumuzla, ülkemizde futbolun ve sporun dijitalleşmesine ve gelişimine öncülük ediyoruz. Türkiye’nin ilk stadyum isim anlaşması, akıllı stadyum projeleri, taraftar paketleri ve kulüplerle gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri gibi birçok ilke imza atarak spora sağladığımız katkıları her geçen gün artırmaya devam ettik. 2018 yılında dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de uygulanmaya başlanan VAR sisteminin stadyumlara ve Riva’ya kurulmasına sağladığımız katkı, Türk futbolunun dijital dönüşümünde üstlendiğimiz rolün en önemli örneklerinden biri oldu. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nun teknoloji destekçisi olarak Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi’ni Trendyol Süper Lig’e kazandırdık. Türkiye Süper Lig’in teknoloji sponsoru olarak üstlendiğimiz rol ve 5G ile Türk sporunun dijitalleşme yolculuğunu ileriye taşıma vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz çalışmalar, bu alandaki kararlılığımızın somut yansımalarını ortaya koyuyor. Başta Engelsiz Tribün uygulamamız olmak üzere 5G teknolojisiyle geliştirdiğimiz çözümlerle, sporda erişilebilirliği ve kapsayıcılığı güçlendiriyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu ile hayata geçirdiğimiz bu iş birliğiyle Türk futbolunun gelişimine katkı sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Türk sporunun gelişimine yönelik yatırımlarını sürdüren Türk Telekom, sahip olduğu teknoloji gücünü sporun hizmetine sunarak futbolun her seviyesinde değer üretmeye devam ediyor. Türk Telekom ile Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalanan anlaşma kapsamında, Nesine 2. ve 3. Lig karşılaşmaları Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu ve Tivibu Go uygulaması üzerinden futbolseverlerle buluşacak. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin’in katılımıyla Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle duyurulan iş birliği, alt liglerin heyecanını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu iş birliğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom ile iş birliğimizi daha da ileri taşıyoruz. Süper Ligimizin teknoloji sponsoru Türk Telekom, artık Nesine 2. ve 3. Liglerimiz ile Kadın A Millî ve Ümit Millî Takımlarımızın yayıncısı olacak. Anlaşma, bu yıl Nesine 2. ve 3. Lig play-off karşılaşmalarıyla başlayacak. Müsabakalar, önümüzdeki 1 yıl boyunca, Türk Telekom’un spor kanalı Tivibu Spor ve sosyal medya platformu YAAY üzerinden futbolseverlerle buluşacak” dedi.

“Teknoloji gücümüzle spora değer katmaya devam ediyoruz”

Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’nin dijital dönüşümünün öncüsü olarak, spora ve sporcuya uzun yıllardır desteğimizi kesintisiz şekilde sürdürüyoruz. Teknoloji birikimimizi hayatın her alanına yansıtma vizyonumuzla, ülkemizde futbolun ve sporun dijitalleşmesine ve gelişimine öncülük ediyoruz. Türkiye’nin ilk stadyum isim anlaşması, akıllı stadyum projeleri, taraftar paketleri ve kulüplerle gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri gibi birçok ilke imza atarak spora sağladığımız katkıları her geçen gün artırmaya devam ettik. 2018 yılında dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de uygulanmaya başlanan VAR sisteminin stadyumlara ve Riva’ya kurulmasına sağladığımız katkı, Türk futbolunun dijital dönüşümünde üstlendiğimiz rolün en önemli örneklerinden biri oldu. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nun teknoloji destekçisi olarak Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi’ni Trendyol Süper Lig’e kazandırdık. Türkiye Süper Lig’in teknoloji sponsoru olarak üstlendiğimiz rol ve 5G ile Türk sporunu dijitalleşme yolculuğunda ileriye taşıma vizyonumuz, bu alandaki kararlılığımızın en somut göstergeleri arasında yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ile hayata geçirdiğimiz bu iş birliğiyle de, Türk futbolunun gelişimine katkı sunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Tivibu’nun spor yayıncılığındaki tecrübesi ile Türk Telekom’un teknoloji gücünü bir araya getirerek, Anadolu’nun dört bir yanındaki kulüplerimizin hikâyelerini daha geniş kitlelerle buluşturuyoruz. ‘Türk Telekom demek, Türkiye demek’ anlayışıyla hareket ediyor, sporun birleştirici gücünü ülkemizin her köşesine taşıyoruz.”

Üst liglere giden yol Tivibu Spor’dan geçiyor

Türk Telekom’un canlı yayın platformu Tivibu gelecek sezonda Nesine 2. Lig ve 3. Lig mücadelelerini sezon boyunca seyircilerle buluşturacak. Şehrin takımını destekleyen ve alt liglerden üst sıralara yükselen heyecan dolu yolculukta takımlarını her nerede olursa olsun desteklemek isteyen futbolseverler sezon boyunca Tivibu Spor kanallarından maçları takip edecek. Tivibu Spor kanallarının yanı sıra ve Tivibu Go uygulaması üzerinden de yayınlanacak olan mücadeleler, sevilen spikerler ve yüksek yayın kalitesi ile sezon boyunca taraftarların heyecan dolu anlarına ortak olacak.

Yaay’da canlı yayınlar devam ediyor

Teknoloji bilgi birikimini hayatın her alanına aktaran Türk Telekom’un yerli ve yenilikçi sosyal medya platformu Yaay, Nesine 2. Lig ve 3. Lig’de her hafta oynanan iki mücadeleyi uygulama üzerinden canlı yayınlamaya devam edecek. Şehrin takımını destekleyen ve üst lig yolunda mücadelelerini canlı takip etmek isteyen taraftarlar, yeni nesil yerli ve yenilikçi sosyal medya platformu Yaay’dan maçları canlı olarak takip edebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor
Başkan Karaca: “Spora ve Sporcuya Desteğimiz Artarak Sürecek”
Başkan Karaca: “Spora ve Sporcuya Desteğimiz Artarak Sürecek”
Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi
Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi
Güreşçimiz Ali İnce Bulgaristan Yolcusu
Güreşçimiz Ali İnce Bulgaristan Yolcusu
19 Mayıs Coşkusu Kılavuzlu’ya Taştı
19 Mayıs Coşkusu Kılavuzlu’ya Taştı
19 Mayıs Gençlik Haftası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
19 Mayıs Gençlik Haftası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
SANKO OKULLARI BASKETBOLDA ŞAMPİYON OLDU
SANKO OKULLARI BASKETBOLDA ŞAMPİYON OLDU
İstiklalspor’dan Birlik ve Dayanışma Mesajı
İstiklalspor’dan Birlik ve Dayanışma Mesajı
İzmir Kemalpaşa’da Boğa Güreşleri Coşkusu: Binlerce Kişi Seyretti
İzmir Kemalpaşa’da Boğa Güreşleri Coşkusu: Binlerce Kişi Seyretti
Kahramanmaraş Gazetesi © 2021
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
Haber Portalı Yazılımı
Kahramanmaraş Gazetesi
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Kahramanmaraş
  • 3. Sayfa
  • Asayiş
  • Belediye
  • Biyografi
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Foto Galeri
  • Genel
  • Gündem
  • Kamu Kurum
  • Kültür Sanat
  • Magazin
  • Otomobil
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Vıdeo Galeri
  • Yazarlar
  • Yerel Haberler
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin