İstiklalspor Deprem Şehitlerini Dualarla Andı

İstiklalspor Deprem Şehitlerini Dualarla Andı
İstiklalspor Deprem Şehitlerini Dualarla Andı

İstiklalspor Deprem Şehitlerini Dualarla Andı

KAHRAMANMARAŞ – 6 Şubat 2023’te saat 04.17’de meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak hafızalara kazınan Kahramanmaraş merkezli depremlerde 5 futbolcusunu kaybeden Kahramanmaraş İstiklalspor, deprem şehitlerini unutmadı.

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular; 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümünde Kapıçam Deprem Şehitliği’nde hayatını kaybeden futbolcuların mezarlarını ziyaret ederek dualar etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla birlikte; asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yaşadığımız büyük acıyı bir kez daha yâd etmek amacıyla deprem şehitliğini ziyaret ettik. Başta tüm deprem şehitlerimiz olmak üzere, hayatını kaybeden sporcularımızı rahmet ve minnetle anıyor; geride kalan ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

istiklalspor-mezarlik1.jpg

İstiklalspor’un Depremde Kaybettiği Futbolcular

2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerde Kahramanmaraş İstiklalspor da büyük bir yıkım yaşamış; kulüp tesisleri zarar görürken, birçok sporcu hayatını kaybetmişti. Bugün aklıma gelen Futbcoularımızın isimleri ise

  • Mehmet Can Keskiner – İstiklalspor futbolcusu

  • Zidan Sertdemir – İstiklalspor futbolcusu

  • Abdulkadir Dişbudak – İstiklalspor futbolcusu

Kahramanmaraş İstiklalspor’un depremde toplam 5 futbolcusunu kaybettiği belirtilirken,

Kahramanmaraş İstiklalspor camiası, deprem şehidi sporcularını unutmamaya ve onların hatırasını yaşatmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.