İstiklal Spor 7 imza birden !

İstiklal Spor 7 imza birden !
Kulüp Başkanı Gaffar Akarca : Oltan Karakullukçü , Alihan Tuncer , Muhammed Akarslan, Okan Dernek, Reşo Akın, Kamil İçer, Sadık Baş, imza töreni için basın toplantısı yaptı.

İstiklal Spor 7 imza birden !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – Akedaş İstiklal Spor kulübü Şairler Tepesinde düzenlediği törenle 7 futbolcuyu renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Gaffar Akarca : Oltan Karakullukçü , Alihan Tuncer , Muhammed Akarslan, Okan Dernek, Reşo Akın, Kamil İçer, Sadık Baş, imza töreni için basın toplantısı yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de hazır olduğu imza töreninde bir konuşma yapan Gaffar Akarca : “ Bugün bence de şehrimiz için bir milat olacak Çünkü bugün arkamızda dev bir kulüpler, firmalarımız, bu desteğiyle bizden beklenen, yıllardır kamuoyumuzun, şehrimizin özlediği, özellikle geçtiğimiz deprem döneminden sonra daha da özlem ve heyecanla beklediğimiz bir dönemi hep birlikte bugün burada bismillah diyoruz.

Ben öncelikle Hepiniz gördüğünüzü düşünüyorum. Sponsor kulübümüz, sponsor firmamız, şehrimizin en büyük firması olan Akedaş Kahramanmaraş İstiklal sporun ana sponsoru olarak devam edecek inşallah..

istiklal-posta1.jpeg

Gaffar Akarca : “ Şehrimizin Holding , büyük kuruluşları arkamızda akedaş Kahramanmaraş İstiklal Spor 2. lige doğru yoluna devam edecek.. bize destek verenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bünyesin de kurulan İstiklal Spor onursal Başkanı Fırat Görgel Başkanımızın huzurunda çok teşekkür ediyorum. Gerçekten kendi zaten spor camiasına çiftten gelen bir insandı. Bakış açısı çok belli ufku bize çok büyük yol gösterdi. Bugün itibariyle de artık onun varlığı bize ayrı bir güç verecek. Bunu hissediyoruz hepimiz. İnşallah bize güvenen, gerek sponsorlarımız, gerek kamuoyumuz, gerek siz bizim basın mensuplarımızın ve ben en önemlisi kendi şahsım Fırat Başkanımız güvenini boşa çıkartmayacağımızı Allah bize yardım edecek Kahramanmaraşlılarla çok güzel yol alacağız,” dedi.

istiklal-imza-4.jpg

6 Şubat 2023 gününden bu yana Yaklaşık bir buçuk yıldır faaliyet göstermeyen bir kulübümüzün ilk imzalarını bugün biraz önce sözleşmeli noterimizde attık, Sizlerle burada da şimdi tekrar imza atacağız inşallah. Onlara çok güveniyoruz. Onlar da onlarla sohbet ettim. Bizimle beklendiğimiz şey beklentilerin en yüksekte olduğu, onlara ne amaçla burada olduklarını, burada hedefin şampiyonluk olduğunu, onlar da hissettirdim, onlara bunun bilinci farkındalar. İnşallah Allah onları da bizleri de mahcup etmeyecek bu yolda.

Gaffar Akarca : Hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar. Allah hayırlı, uğurlu etsin inşallah diye konuştu.

İmza Törenine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ise : Tabii bugün istiklal sporumuz için Çok güzel günlerden bir tanesi. Adeta tarihi günlerden bir tanesi. Çünkü bundan aslında bir buçuk sene önce yaşadığımız hadise, Bir buçuk sene önce yaklaşık yaşadığımız hadiseden sonra bir buçuk senenin sonrasında böyle bir organizasyonun kurulması gerçekten kolay değil açık açıkçası. bugün saygıdeğer başkanımız, çok değerli yönetici arkadaşlarımız sağ olsunlar önemli bir işi başarıyorlar.

Başkan Görgel: İnşallah ben buradan o iki ay önce yapılan toplantıda da ifade ettiğim gibi gerçekten çok önemli bir tarihin yazılacağına inanıyorum. Kahramanmaraş'ın uzun zamandır özlemle özellikle futbolda ve diğer branş branşlarda aramış olduğu başarının imzalarının atıldığı günler bugünler. İnşallah ben iki ay önce yakılan bu meşalenin hedefe rahatlıkla ulaşacağını düşünüyorum. Çünkü belki de ilk defa şehirde siyasetiyle, bürokrasisiyle, iş adamıyla çok önemli bir konsantrasyon İstiklalspor etrafında birleşmiş durumda Allah'a şükürler olsun. Bizler bu işe öncülük ediyoruz Sayın Başkanımız Gaffar Akarca bey , çok değerli yönetici arkadaşlarımız, bizler beraberce Kahramanmaraş'ın sevdası olan özellikle futbolda başarıya inşallah ulaştırma noktasında öncülük ediyoruz. Bundan da büyük mutluluk diyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.