Arif Burak Balduk Spor Salonu Açıldı..

Arif Burak Balduk Spor Salonu Açıldı..
Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Arif Burak Balduk Spor Salonu Açıldı.

Arif Burak Balduk Spor Salonu Açıldı..
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ- Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi Arif Burak Balduk Spor Salonu Açıldı.
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Muhammed Enes Akın, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Balduk ailesinin katılması ile yapılan törenle hizmete sunuldu.
Deprem de hasar gören, sonra yangın çıkarak yanan ve yıkılan Arif Burak Balduk Spor Salonu Balduk ailesi tarafından yeniden aslına uygun olarak yapılarak açıldı.

arif-burak-balduk1-001.jpg

Balduk ailesi adına konuşan Nazar Tekstil Yönetim kurulu üyesi Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, “ Ailemizin göz bebeği , bizim için çok değerli rahmetli Kuzenim Arif Burak Balduk’u, çok genç yaşta bir kalp krizi sonucu kaybettik.. O bizim için çok özel bir insandı. Beyefendiliğiyle, çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle hem eğitim hayatında ve iş hayatında gerçekten birçok işi başarmış bir insandı.
Biz liseyi burada okuduk, burası benim okulum, takım arkadaşlarım da burada. Onlara da hoş geldiniz diyorum diyen Nazlı Ceylan Balduk Kurtul: Arif Burak Balduk ismi bu salonda yaşayacak.. Tanımayanlar da bu salonda basketbol oynayan, onun ismini yaşattıkça böyle bir insan geçti bu okuldan diye düşünür. Bu kararı Rahmetli babam Mehmet Balduk sağlığında vermişti. Kendisi temelini atmıştı ama bunu gerçekleştirmek bizlere düştü.

Babamızın arzusu, kuzenim Arif Burak Balduk ismini bizim de basket oynadığımız bu salonda adını yaşamak için naçizane böyle bir fikir aklımıza geldi aslında. Şu an okul müdürü ve okul öğretmenleri destek oldular. Ve bu salon bu hale geldi. Aslında bir iki yıl önce yapmayı planlıyorduk ama deprem, tadilat yapılırken yangın çıkmış büyük zarar görmüş üstüne deprem ve bizde aile olarak bu salonu yaptık bugün açılışını yapıyoruz.
Bu salonun bir özelliği : Depremde birçok kişiye kucak açtı , insanların burada hatırası var , onun için de ayrıca teşekkür ederiz tüm yetkililere, özelliğini bozmadan salonu tamir ve yenileme yaptık..
Nazar Tekstil olarak: Bizler üç tane genç bir yöneticisiyiz. Ve üçümüzde eğitime, adalete önem veren babaların evlatlarıyız.
Ve herkesin adil şekilde yaşaması, adil şekilde eğitime ulaşmasını sağlayan, bizim için çaba gösteren, babaların.
Bizler şirketimizin tüm çalışanları adına üniversite okuyan çocuklarına burs veren babaların evlatları ve biz bunu devam ettirmek için, bu bayrağı hiç düşürmeden taşıyacağımıza buradan söz veriyorum.
Ve her zaman eğitime ve spora destek olacağımızı burada da tekrardan vurgulamak istiyorum.

Sözlerimi bitirmeden önce dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir.
Sağlıklı yaşamak için herkesi spor yapmaya spora destek olmaya davet ediyorum açılışımıza katılan Siz de böyle olun diye rica ediyorum ve herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.