Acil Futbol Sahaları, Spor Salonları İstiyoruz !

Acil Futbol Sahaları, Spor Salonları İstiyoruz !
Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan : 2024-25 sezonun camiyamıza hayırlı olmasını diliyorum..

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan

Acil Futbol Sahaları, Spor Salonları İstiyoruz !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ -Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahı 7.7 ile yıkılan Kahramanmaraş'ta Futbol sahası kalmadığı gibi, spor salonu da kalmadı acilen hayatın normale dönmesi için Futbol sahaları ve spor salonları yapılması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan : 2024-25 sezonun camiyamıza hayırlı olmasını diliyorum..

Kahramanmaraş Amatör kümede başlara başladık başlıyoruz, iki takımımız 3 ligde bal liği var amatör var bize acil futbol sahası gerekiyor..

Ekrem Karaoğlan : Gördüğünüz gibi deprem federasyonumuzun hizmet binasını yıktı, Osman Sayın Spor salonun bu odasını bize verdiler hizmetlerimizi buradan yürütüyoruz..

amatör spor kulüplerimize hizmet verebilmemiz için bir an önce bir mekana ihtiyacımız vardı. Sağ olsunlar devletimize müracaat ettik. il müdürlüğümüze müracaatımız sonucunda burayı bize tahsis ettiler. kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum il müdürümüz Cemil Boz teşekkür ediyorum, burada faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Türkiye'de 35 ilden bir tanesiyiz. Lisanslarımızı burada yapıyoruz. Malatya bölgeye bağlıyız. bu işlemlerin yapılabilmesi için de böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Sağ olsunlar burada hizmet vermeye devam ediyoruz.

2024-25 futbol sezonumuzu U12 Ligi'yle başlatmış bulunuyoruz. , ilimize hayırlı olmasını diliyorum. depremde hasar gören sahalarımızın daha önce de bahsettiğim gibi sahalarımız tamamının zemini değiştirildi. Zeminimiz çok güzel bir hale geldi buradan zeminlerimizin değişmesi konusunda da yine il müdürümüze, ekibinize, bakanlığımıza, devletimize çok teşekkür ediyoruz. Ama bu tesisler bize yeterli mi? Yeterli değil arkadaşlar. Bizim ilimiz il olarak, Kahramanmaraş olarak bizim tehsis ihtiyacımız var. futbol saha ihtiyacımız var. Saha demiyorum bakın sahalara ihtiyacımız var. Spor salonlarına ihtiyacımız var. Gençlerimizi sporla buluşturmamız gerekiyor. Daha çok gencimizi spor sahalarına, salonlarımıza çekersek sağlıklı bir toplum yetiştiririz. Biliyorsunuz ki amatör olmadan da profesyonel olunmuyor.

Amatör spor kulüplerine Belediyelerimizden destek geliyor saha sorunu da çözersek mesele kalmayacaktır," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.