1982 Ruhu İle Çalışıyoruz !

1982 Ruhu İle Çalışıyoruz !
Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca 1982 sonrası oluşturulan Maraşspor nasıl terfi Liginden 2. lige sonra, 1. lige çıktı ise o günkü takım ve yönetim ruhunu biz yakaladık o ruhla çalışıyoruz,” dedi.

Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca
1982 Ruhu İle Çalışıyoruz !


KAHRAMANMARAŞ / Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, “1982 sonrası oluşturulan Maraşspor nasıl terfi Liginden 2. lige sonra, 1. lige çıktı ise o günkü takım ve yönetim ruhunu biz yakaladık o ruhla çalışıyoruz,” dedi.

Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca yaptığı açıklamada şampiyon olarak bir takım kurduklarını söyledi.

Akarca : Şairler Tepesinde anlaştığım 7 futbolcuya birden imza birden attırmıştık, daha 2 futbolcuya imza attırdık, bugünde 7 futbolcuya daha imza attırdık ve toplam 18 futbolcu arkadaşımızla takımın iskeletini oluşturduk.

İstiklal Spor 3. Lig’de ismi 6 Şubat Depremleri ile askıya alınmış ve bir tek futbolcusu , hocası olmayan sadece ismi olan bir takımdı. Önce teknik ekiple anlaştık imzaları attık, Bugün 3 Temmuz 2024 günü takım, hocası, teknik ekibi, futbolcusu olan bir takım haline geldiğini söyledi.


AS KADORUYU OLUŞTURDUK
Başkan Araca; “Geçen hafta Şairler tepesinde 7 futbolcuya birden imza töreni yaptık. Bu sürede boş durmadık , basınımızı iki de bir çağırmadık, ama bir iki, bir iki derken bugün atacağımız imzalarla 18 as kadroyu oluşturmuş bulunuyoruz. Takımımızda kiralık futbolcu yok tamamı kulüp futbolcusu ve bu arkadaşlarımız buraya niye geldiklerini çok iyi biliyorlar” dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK BAŞKA YOLU YOK..

Dün itibariyle 2 futbolcuyu daha kadrolarına kattıklarını belirten Akedaş İstiklal Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, “Futbolcu Sayımız 9 oldu, bugün 18 olacak , yönetmelik gereği 3. Lig’den de 3 isimle anlaşmak üzereyiz ve takım böylece tamam oluyor. Yarın da 7 futbolcuyla daha imza törenimiz olacak inşallah. Fenerbahçe başta olmak üzere birinci ligi den isimler var süper bir takım kuruyoruz, tüm futbolcularda şampiyon adayı olduğumuzu biliyorlar ve burada şampiyonluk yaşamak için geliyorlar ,” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bey , kiralık değil bedelsiz bonservisini bize verdi, Deprem bölgesine desteği teşekkür ediyoruz.. Bize destek olan diğer kulüplerimize de teşekkür ediyoruz diyen Başkan Akarca : “3. lig de misafir olacağımız için süper bir takım kurmak için gece gündüz çalışıyoruz inşallah bu takım şehrimize güzel bir imaj getirecektir,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.