Ünlü : Gönüllere Dokunuyor

Ünlü : Gönüllere Dokunuyor
Bu hafta içinde genel merkezde adaylığı açıklanan Gökhan Ünlü ayağının tozuyla çalışmalarına başladı. Kendi broşürlerini bizzat kendisi dağıtan Ünlü, ziyaretleri sırasında da bu yönüyle büyük ilgi görüyor.

Gökhan Ünlü Onikişubat Belediye Başkan Adayı

ONİKİŞUBAT / BBP Onikişubat Belediye Başkan adayı Gökhan Ünlü , ziyaretlerine devam ediyor..

Siyasi partilerin ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayları tek tek belli olurken; Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kahramanmaraş merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü de kamuoyunda ‘gönüllere’ dokunan belediye başkan adayı olarak dikkat çekiyor.

Bu hafta içinde genel merkezde adaylığı açıklanan Gökhan Ünlü ayağının tozuyla çalışmalarına başladı. Kendi broşürlerini bizzat kendisi dağıtan Ünlü, ziyaretleri sırasında da bu yönüyle büyük ilgi görüyor.

Ziyaretler sırasında “Biz bugüne kadar bizzat kendi broşürlerini dağıtan ve destek isteyen bir aday görmedik. Aynen muhtar adayı gibi bizzat çalışıyor ve destek istiyorsunuz. Size hesap sorma şansımız her zaman olur. Ama selamla destek isteyen bizi görmeyen adaylardan nasıl hesap sorarız?” cümlelerini duyan BBP’li Ünlü bu ifadeler üzerine seçmen ile daha içten bir diyalog kuruyor: “40 yıldır oy veriyoruz. İlk defa mahalle mahalle dolaşan tek başına bu yola girip te oy isteyen belediye başkanı adayı görüyoruz. Siz 3 sıfır öndesiniz. Bu nedenle gönlümüzde belediye başkan adayısınız” şeklinde sevinçle karşılanıyor.

Seçmen “Biz Kahramanmaraş halkı olarak içimizden birini, bizden olan birini arıyorduk. Bu davranışınız ile diğer seçmenlerden 3 adım öndesiniz gönlümüz sizinle, oyumuzu nereye verelim diye düşünüyorduk Cenab-ı Hak karşımıza sizi çıkardı. Bizde oylarımızı size kullanacağız” diyerek sevgilerini hissettirdiler.

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, adaylık sürecinde farklı bir profil çizerken rakiplerine karşı bir adım öne çıkıyor. Ünlü açıklamasında “Sorun çok biliyoruz. Az kaldı geliyoruz!” ifadelerini kullanarak, sorunları bizzat tespit etme gayreti içerisinde oluyor.

Eski bir yerel yönetici portföyüne sahip olan kamu görevi sürecinde TSK ve EGM personeli olarak da görev yapmasına dikkat çekerek “Kamudaki görevlerim sırasında elde ettiğim tecrübe ile sorunları çözeceğim” diyor.

Ziyaretlerine sitemiz sahibi olan deneyimli gazeteci ve BBP Onikişubat Belediye Meclisi adayı olan Akif Arslan’ı da ekleyen Ünlü, tüm ilçe halkı ile ele ele vererek belediyeyi yöneteceklerini kaydetti ve “Değerli dava ve yol arkadaşım Akif Arslan ile mahallelere dair halkın beklentileri hususunda istişare yaptık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.