Ünlü Döngeleden Oy İstedi

Ünlü Döngeleden Oy İstedi
Büyük Birlik Partisi Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü , döngele mahallesinde vatandaştan oy istedi

BBP’li Ünlü, Döngele ve civarında oy istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, Kahramanmaraş Büyükşehir olmadan belde olan kırsal mahalleleri gezerek partisine ve şahsına oy istedi.


Pazar günü Çukurhisar Mahallesi’ne giden BBP’li Ünlü, yol üzerinde bulunan Onikişubat’ın kaplıca merkezlerinden Döngele’ye de uğradı ve burada geleneksel olarak verilen yemeğe iştirak etti.


“Sorun çok biliyoruz az kaldı geliyoruz” sloganı ile çalışmalarını tek başına ve zaman zaman belediye meclis üyesi adaylarının da katılımı ile sürdüren Ünlü, kaplıca bölgesi Döngele’nin yeterli hizmeti alamadığını tespit ettiklerini kaydetti.


“Nasip olur seçilirse neler yapacağını” anlatan Ünlü, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde doğru isme ve partiye oy vermelerini istedi. “Gelin, kapısı size her zaman açık olacak adayla hareket edin.

Ayağınıza geldim tek başıma. Ardımda konvoylar yok. Gördüğünüz gibi bir oğlum şimdi yanımda. Seçilirsem size de her zaman kapım açıktır” diyen Ünlü. Seçmenin doğru tercihte bulunmasını istedi.


Kahramanmaraş’ın en büyük ilçesi olan Onikişubat’ın bir çok ilden daha fazla nüfusa sahip olduğuna dikkat çeken BBP’li Ünlü, Onikişubat’ın da yeterli hizmeti almamasına bir anlam veremediğini vurgulayarak “Eğer başkan seçilirsem, meclis üyesi arkadaşlarım ile ilçeme layık olduğu hizmetleri sunacağım” dedi
Ünlü, eski bir asker ve emniyetçi olduğuna da dikkat çekerek “Yerel yönetimlerde de edindiğim tecrübeleri halkım ile paylaşacağım” dedi.


BBP Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, bugün akşam saat 20.00’de duayen gazeteciler Mehmet Taş ve Bekir Doğan’ın katılımı ile Facebook üzerinden Maras Gündem TV’de canlı yayın konuğu olacak ve soruları cevaplayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.