Türkiye Örnek Aday

Türkiye Örnek Aday
Türkiye böyle örnek belediye başkan adayını da gördü, bir gün önce Afşin Çobanbeyli mahallesine çocuk oyun alanı söz verdi bir gün sonra yerine monta ettirdi..

Türkiye Örnek Aday

Belediye Başkan Adayından Oyun Parkı

BEKİR DOĞAN

AFŞİN / Türkiye böyle örnek belediye başkan adayını da gördü bir gün önce Afşin Çobanbeyli mahallesine çocuk oyun alanı söz verdi bir gün sonra yerine monta ettirdi..

Cumhur İttifakı , Ak Parti Afşin Belediye Başkan Adayı Koray Kıraç , Belediye Başkanı olmadan söz verdiği sözlerini yerine getirmeye başladı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesine bağlı mahallelere gittiği her yerde mahallenin eksiklerini tesbit ederek söz verdiklerini seçimden önce yapmaya başladı.

Çobanbeyli Mahallesinde çocuk oyun alanı kurmayı bir gün önce söz veren Başkan adayı Koray Kıraç bir gün sonra yerine getirmesi hayretlerle karşılandı.

Siyasette verilen sözlerin tutulmaması bilinen bir gerçek: Ak Parti Afşin Belediye Başkan adayı Koray Kıraç , sözünü yerine bir gün sonra getirmesi , mahalle sakinleri tarafından bugün hayretle karşılanarak: " Belediye Başkanı olmadan bunu yaparsa , Başkan olduğunda çok fazlasını yapacaktır," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.