Toptaş Çokran'a gitti

Toptaş Çokran'a gitti
Ak Parti Onikişubat ilçe Belediye Başkanı adayı Hanifi Toptaş, ilçeye bağlı Osmaniye Sınırındaki en uzak Mahallelerine ziyarette gitti..

Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş Çokran'a gitti.

141 Mahallemize Hizmet vereceğiz

450 bin üzerinde nüfusumuz var !

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT / Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş ile Osmaniye iline komşu mahallelerimiz gittik.. 450 bin geçen Nufusu ile Kahramanmaraş en büyük ilçesi olan onikişubat 141 Mahallesi ile dikkati çekiyor..

Onikişubat İlçesine en uzak ve zor coğrafya da yer alan eski adı il köy yeni adı ile : Çağırgan , Hacılar, Gölpınarı, Sıdaklar, Kalakaya , Çokran Mahallelerine bir pazar ziyareti yapan Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye başkan adayı Hanifi Toptaş mahalle sakinlerini dinledi.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen asrın felaketi sebebi ile her mahallede ağır hasarlı ve yıkılan evlerin olduğu bunların yerinde dönüşümle yeniden yapılması için yapılan çalışmaları anlatan , mahalle sakinlerini dinleyen Başkan adayı Hanifi Toptaş: " Çağırgan, Hacılar, Gölpınarı, Sadıklı, Kalakaya, Çokran mahallelerimizin sorunlarını biliyorum, çünkü Ben Onikişubat Belediyesi Meclis üyesiyim büyükşehir de İmar komisyonundayım bu sebeple çözülemeyecek bir sorunumuz yok," dedi.

Hanifi Toptaş , Cumhur İttifakı adayı ve Ak Parti adayı olarak her mahalle sakinlerinden güçlü bir destek istedi.. onları dinledi.. güzel dostluk başlangıçları ile Pazar günü gün boyu devam eden ziyaret mutlu şekilde sona erdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.