Toptaş Berat Kandilinizi Tebrik Ederim

Toptaş Berat Kandilinizi Tebrik Ederim
Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Hanifi Toptaş, halkın berat kandilini tebrik ederek " Allah sağ selim Ramazan Kavuştursun" duasını etti.

Cumhur ittifakı ve Ak Parti Onikişubat Belediye Başkanı Adayı Hanifi Toptaş

Berat Kandili Mübarek Olsun

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT / Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş : Mübarek Berat Kandili Ramazan-ı Şerifin habercisidir, Allah bizleri Ramazan yetiştirsin " dedi.

Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Hanifi Topta, Esnaf ziyareti ev ziyareti, mahalle toplantıları ile devam ediyoruz bugün Berat Kandili Allah " Her geceye bir sabah veren; elbette her sabaha bir umut verir. Her dile dua etme kabiliyetini veren elbette o duayı kabul etme iradesini gösterir. Rabbim bu güzel günde dilimizi duasız, dualarımızı cevpsız bırakmasın.."'Amin.' diyormu herkese güzellikler diliyorum," dedi.

Hanifi Toptaş : 24 Şubat 25 Şubat’a bağlayan Cumartesi gecesi bugün akşam ve gecesi mübarek berat kandili, Gazze başta olmak üzere dünyada akan Müslüman kanlarının durması için dua ediyoruz, Müslümanların kurtuluş beratını aldığı bir gün olmasını diliyorum..

Berat Kandili bize şunu söylüyor : dua edin , tövbe edin , Ramazan ayına 15 gün kaldığını müjdeleyen Berat Gecesi'ni dir.” dedi.

Hayrı ve fazileti çok olan, Allah’ın kullarına bol ikramlarda bulunduğu Berat Kandili'nde dua edelim ben Muhammed ümmetine dua ediyorum : 'Kandiliniz Mübarek Olsun' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.