"Teşkilatlarımızı kısa zamanda kuracağız"

"Teşkilatlarımızı kısa zamanda kuracağız"
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Aydoğar"Teşkilatlarımızı kısa zamanda kuracağız"BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Muhammed Aydoğar: Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş il başkanlığına atandıktan sonra ilk basın toplantısını...

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Aydoğar
"Teşkilatlarımızı kısa zamanda kuracağız"
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ/ Muhammed Aydoğar: Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş il başkanlığına atandıktan sonra ilk basın toplantısını yaptı ve " İlçe Teşkilatlarını kısa sürede tamamlayacağız," dedi.
Milletvekili adayı olarak beklenenin üzerinde başarı gösteren Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, İl Başkanı olarak atanmasının akabinde dün akşam Akdo Saray da basın mensupları ile bir araya geldi.
14 Mayıs - 28 Mayıs seçimlerinde 2023 Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki başarısından dolayı Kahramanmaraş il başkanı oldu.
Muhammed Aydoğar, " Seçim öncesi milletvekili aday adayılığı için istifa eden ilçe başkanlarımız olmuştu.. bu sebeple kısa sürede ilçelerde atamalarımızı yaparak 31 Mart 2024 seçimleri için sahaya inceyiz , önce teşkilat yapılanmasını bitireceğiz , ondan sonra çalışmaya başlayacağız. ilk toplantımı Kahramanmaraş basın ile yapıyorum.." dedi.
Muhammed Aydoğar, siyasi vizyonu ve projeleriyle partisine Yeniden Refah Partisi’nin hedefleri doğrultusunda Kahramanmaraş ilinde etkili çalışmalar yürütmek için kararlılıkla ilerlemekte ve halkın güvenini kazanmayı amaçlamaktadır. hedefimiz belediye seçimleri " dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.