Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ Mazbatasını Aldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ Mazbatasını Aldı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ Mazbatasını Aldı BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ / 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Milletvekilliği seçimlerinde Kahramanmaraş nin 28. Dönem Milletvekilli seçilen Tarım ve Orman Bakanı...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ Mazbatasını Aldı 

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ / 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Milletvekilliği seçimlerinde Kahramanmaraş nin 28. Dönem Milletvekilli seçilen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi  Mazbata Teslim aldı. 

Kahramanmaraş Adliyesinde yapılan Mazbata teslim Törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , İl Başkanı Fırat Görgel, onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ak parti il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

  Başkan Güngör, “Tüm milletvekillerimize yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz adına gösterecekleri çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. El birliğiyle şehrimiz ve hemşerilerimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin 28. Dönem Milletvekilliği Mazbata Teslim Töreni’ne katıldı. Kahramanmaraş Adalet Sarayı’nda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen programda Prof. Dr. Kirişci, milletvekilliği mazbatasını teslim aldı. Bakan Kirişci’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız, milletvekilimiz Sayın Vahit Kirişci’nin mazbata teslim törenine katıldık. Tüm milletvekillerimize yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz adına gösterecekleri çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. El birliğiyle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.