Talayhan:" Sorunlara Yerinde, dinamik çözüm üreteceyim"

Talayhan:" Sorunlara Yerinde, dinamik çözüm üreteceyim"
Ak Partiden Ceylanpınar'a Başkan aday adayı H.Veysi TALAYHANTalayhan:" Sorunlara Yerinde, dinamik çözüm üreteceyim"CEYLANPINAR - Ak Partide Türkiye genelinde olduğu gibi : Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak...

Ak Partiden Ceylanpınar'a Başkan aday adayı H.Veysi TALAYHAN
Talayhan:" Sorunlara Yerinde, dinamik çözüm üreteceyim"
CEYLANPINAR - Ak Partide Türkiye genelinde olduğu gibi : Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli Yerel Seçimleri Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Veysi Talayhan İlçe Başkanlığımıza müracaat dilekçesini verdi.


Ak Parti Ceylanpınar ilçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin aday adayı olduğunun belirten belgeleri vererek başvurusunu yapan H.Veysi Talayhan : " Bildiğiniz Üzeri Önümüzde İlçemizin Kaderini Belirleyeceği Yerel Seçimlerde Sona Yaklaştık ve 5 Yıl Su Gibi Geldi Geçti Çevremin Dostların ve Siz Ceylanpınar'lı Hemşerilerimin Teveccühü Ticarette Gösterdiğiniz Başarıyı Siyaset"te de Göstermek için Ak Parti'mizden Aday Adayı Olmaya Karar verdim Bu Kutlu Hizmet Yarışında Ben değil Biz Şiarı ile Yola Çıktık Yerel Yönetimlerin Amacı Halka Hizmet etmek Sorunlarını Yerinde Dinlemek ve Çözüm üretmektir Bunları Yaparken Hizmet Yarışında birlikte Koşacağım Arkadaşlarımla Uzman işin Ehli Liyakat Sahibi İnsanlarla El ele vererek İlçemize hizmet etmeyi Namus Davası sayarak çalışacağız. Kimsenin Kimseden üstünlüğü olmadığı Şeffaf temiz Bir Belediyecilik Anlayışı Sergileyeceğimizden Hiç kimsenin Şüphesi olmasın. Yakın Zaman da İlçemiz için Yapacağımız Projeleri Sizlerle Paylaşacağımın Müjdesini'de Burdan vermek istiyorum. Tüm Hemşerilerimi Saygı sevgi ve Hürmetle Selamlar Küçüklerin Gözlerinden Büyüklerimin Ellerinden Öperim," diyerek ilk mesajını verdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.