Sorumluluğumuzun Farkındayız !

Sorumluluğumuzun Farkındayız !
MADO evinde Kahramanmaraş Gazetesinin sorularını cevaplandıran Mehmet Fatih Uğurlu : Türkiye'de bir üçüncü parti olduk 1.5 milyon oyumuz 3 milyon oldu.. halkımız bize belediyelerde bir görev verdi bunun bilinci içindeyiz..

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcı Mehmet Fatih Uğurlu

Sorumluluğumuzun Farkındayız !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu ,” Vatandaşımız bizi Türkiye de üçüncü parti olduk, bize bir görev verdi sorumluluğumuzun farkındayız,” dedi.

MADO evinde Kahramanmaraş Gazetesinin sorularını cevaplandıran Mehmet Fatih Uğurlu : Türkiye'de bir üçüncü parti olduk 1.5 milyon oyumuz 3 milyon oldu.. halkımız bize belediyelerde bir görev verdi bunun bilinci içindeyiz..

Kahramanmaraş’ta üç belediyemiz var, Bu Belediye Meclis üyelerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel doğru işlerinde sonuna kadar destek verecek.. aykırı bir iş varsa elbette ona dur diyeceğiz..

oyumuz bir buçuk milyondan üç milyona çıktı. Burada Cenabı Allah'ın yardımı, rahmetli Erbakan Hocamızın bereketi besmelesinin bereketi Fatih Erbakan'ın Genel Başkanımızın kıymetli genel başkanımızın çalışmaları daha sonra da teşkilat mensuplarının gayretleriyle bu neticeyi aldık.

Bu bakımdan halkımıza, milletimize çok teşekkür ediyoruz. Allah'a hamd ediyoruz Bundan sonra biliyorsunuz Erbakan Hocamın şeyi şuydu, felsefesi. Hayırlı işlere destek olmak. Şer işlere tren yapmak. Evet. Felsefesi ben şimdi. Dolayısıyla bir şey anlatıyorum. Öyle dedi ya. Yeni ihale. Dolayısıyla bu çerçevede bizim belediye meclisi üyelerimiz şey yapacaklar yani güzel işleri destekleyecekler büyükşehirde meclisinde ve kendi meclislerinde.

Hayırı olmayan , bilemedikleri hayrı olmayan projeler gelirse de ona engel olacaklar. Bu gayet güzel bir şey. Büyükşehir belediye başkanımız gençlik kolları başkanlığından tabii telefonumdaki kaydı gençlik kolları başkanı diye duruyor Fırat Gölge hayırlı işlerinde destek olacağız..

Tebrik Ziyaretine Geleceğim

Diyanet İşleri Başkanı Kahramanmaraş’ta olması sebebi ile yoğun toplantılar sonucu zaman olmadığı için tebrik ziyareti yapamadım, Kahramanmaraş ilk gelişimde Fırat Görgel başkanımıza hayırlı olsuna gideceğim..

Fırat Görgel başkanımızla telefon da görüştüm: Bizim arkadaşlarımız sana destek olacaktır. Hayırlısıyla beraber çalışacaksınız. Mühim olan Maraş dedi. Particilik bitti dedim. Doğrudur. Maraş'a bakacağız, önümüze bakacağız dedim seçimde geride kaldı dedi. Cuma günü geldiğinde Maraş'a arkadaş Randevi istediler Diyanet İşleri Başkanı buradaymış. Görüşemedik ama Kahramanmaraş Bizim Memleketimiz tekrar tekrar geleceğim. “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.