MHP ONİKİŞUBAT’TA ZİYARET TRAFİĞİ SÜRÜYOR

MHP ONİKİŞUBAT’TA ZİYARET TRAFİĞİ SÜRÜYOR
MHP ONİKİŞUBAT’TA ZİYARET TRAFİĞİ SÜRÜYOR

MHP ONİKİŞUBAT’TA ZİYARET TRAFİĞİ SÜRÜYOR

ONİKİŞUBAT – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri devam ediyor.

MHP Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, kurum ziyaretleri kapsamında Onikişubat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Tüfenk’i ziyaret etti.

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KONUŞULDU

Gerçekleştirilen ziyarette sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yürütülen faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirilmesinin yanı sıra sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin önemi de ele alındı.

MHP Onikişubat İlçe Başkanı Koray Korkmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı topluma karşı önemli bir sorumluluk olarak gördüklerini belirterek, ilçede yürütülen sosyal destek çalışmalarının önemine dikkat çekti.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÖNEMSİYORUZ”

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Koray Korkmaz, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın toplumun birlik ve beraberliğini güçlendiren önemli unsurlardan biri olduğunu ifade etti.

Korkmaz, “Nazik ev sahipliği ve kıymetli sohbetleri için Sayın Osman Tüfenk’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

MHP Onikişubat İlçe Başkanlığı’nın önümüzdeki günlerde de kamu kurumları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve farklı meslek gruplarına yönelik ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.