MHP Onikişubat İlçe Başkanlığına Koray Korkmaz Atandı
MHP Onikişubat İlçe Başkanlığına Koray Korkmaz Atandı
KAHRAMANMARAŞ – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine Koray Korkmaz atandı.
Uzun yıllardır ülkücü hareket içerisinde çeşitli görevlerde bulunan Koray Korkmaz’ın, teşkilat tecrübesi ve saha çalışmalarıyla partide önemli görevler üstlendiği belirtildi.
Daha önce Ülkü Ocakları Bölge Başkanlığı, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Bölge Teşkilat Başkanlığı ve MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan Korkmaz, son olarak MHP İl Başkanlığı bünyesinde protokolden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.
Teşkilat içerisinde aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Koray Korkmaz’ın, MHP Onikişubat İlçe Başkanlığı görevine atanmasının parti tabanında memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.
Yeni görevine başlayan Korkmaz’ın önümüzdeki süreçte teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.