Kara : " Kurban Paylaşım Demektir"

Kara : " Kurban Paylaşım Demektir"
BAŞKAN MÜCAHİT KARA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJIAk Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara,  Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bu sene hüzünlü bir bayram geçirdiklerini ifade...

BAŞKAN MÜCAHİT KARA’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara,  Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, bu sene hüzünlü bir bayram geçirdiklerini ifade etti.

Başkan Mücahit Kara,  mesajında şunları kaydetti: Milletimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı bir Mübarek Kurban Bayramı’na daha hüzünlü girdik. Bu sene deprem felaketi sebebiyle, hüzünlü bir bayram geçiriyoruz. Kaybettiğimiz kardeşlerimizin acısı yüreğimizi yakıyor. Bu vesileyle, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Tedavileri devam eden kardeşlerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Aziz hemşehrilerimizin ve Milletimizin  bir kez daha başı sağ olsun.

Deprem canlarımızı alabilir, evlerimizi yıkabilir, yüreklerimizi parçalayabilir. Fakat birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla parçalayamayacak. Bayramlarda olduğu gibi diğer günlerde de millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı en güzel şekilde sergileyecek, ülke olarak büyüyüp güçleneceğiz.”

Başkan Kara, “Yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olması dileğiyle başta üyelerimiz ve hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.