Kahramanmaraş'tan Erdoğan Ziyareti

Kahramanmaraş'tan Erdoğan Ziyareti
Kahramanmaraş'tan Erdoğan ZiyaretiANKARA / AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Büyükşehir Belediye Başkanı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek deprem sonrası...

Kahramanmaraş'tan Erdoğan Ziyareti

ANKARA / AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı, İl Kadın ve Gençlik Kolları Büyükşehir Belediye Başkanı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek deprem sonrası devam eden ve planlanan projelere ilişkin güncel durumu aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra; 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, İl Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da yer aldı. Heyet, deprem sonrası Kahramanmaraş’ta yürütülen ve planlanan projelere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgiler aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.