“İbrahim Reisi Cinayet Gibi Duruyor !”

“İbrahim Reisi Cinayet Gibi Duruyor !”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu , İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve 7 kişinin öldürülmesi veya Helikopterini düşmesinde cinayet şupesi olduğunu ve yakında aydınlatılacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu

İbrahim Reisi Cinayet Gibi Duruyor !”

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ – Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu , İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve 7 kişinin öldürülmesi veya Helikopterini düşmesinde cinayet şupesi olduğunu ve yakında aydınlatılacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Uğurlu İran kendine göre kuralları olan ve sırları olan bir ülke, net bir şey söylemek doğru olmaz ama Şimdi onu söyleyen İran Devlet Yöneticisi Cumhurbaşkanı, Dışişleri Bakanı öldürüldüğünü biliyor ama bir şey söylemiyorlar..

İran da şey oluyor. Zaten olay Belli. O yüzden çok eski, kırk beş yaşında bir helikopter. Bulutların üzerine yükselemiyor. Yedi kişi bindiriyorsun. Bu her Şeyi anlatıyor yet mez mi ? Ziyaülhak ölümü, aynı, ilim adamlarının öldürülmesi aynı, çok net bir açıklama çıkacağını sanmıyorum ama cinayet olduğunu söylersek yanlış olmaz, bir defa o helikoptere binmek bir cinayettir.. Pakistan Devlet Başkanı Ziyaülhak ve hatırlarsın. kırk tane generalle birlikte bir uçakta yanında da Amerika Büyükelçisi var. Öldürmek için

birden üç çıkartarak ve suikastle öldürdüler Birçok devlet adamı suikastten öldürdüler.. Bu da yani bir şeye benzemiyor. aydınlanır. Aydınlanır. Benziyor. Evet. Şu andaki İran'daki oradaki devlet adam gazeteciler ondan sonra bugün resmen bir göz göre göre planlanmış cinayet olduğunu söylüyorlar yani söylüyorlar yani. Yani koskoca cumhurbaşkanını koruyamadılar işte. Maalesef. Mehmet Fatih Uğurlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.