Görgel, Okay Baro Ziyareti Yaptı

Görgel, Okay Baro Ziyareti Yaptı
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Seçim çalışmaları kapsamında STK Kuruluşları ziyaretleri devam ediyor..

Baroya Anlamlı Ziyaret

Kendisi de Avukat olan Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel , Baroyu ziyaret etti.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Seçim çalışmaları kapsamında STK Kuruluşları ziyaretleri devam ediyor..

Ak Parti ve Cumhur İttifakı üyeleri Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Burak Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ; “Öncelikle baro başkanımıza çok teşekkür ederim. Nazik ev sahipliği için. Aslında tabii benim için burası ev sahipliği anlamında taşımaz. Çünkü gerçekten evim. Bu mesleğin mensubu olmaktan da her zaman onur duydum. Başbakanımızla da çok geçmişe dair bir hukukumuz var kendilerindeki meslek mensubu kardeşlerimizle ziyaret etmek benim için de ayrı bir güzellikti. Öncelikle şundan dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. 6 Şubat’ta aslında en fazla hayatını kaybeden meslek mensuplarından meslek gruplarından biri de avukatlar. Burada o gün yaşadığımız acıda hayatını kaybeden meslek mensuplarımız için, avukatlarımız için bir köşe yapılmış. Onları andık beraberce. Ben bu hassasiyetimden dolayı tüm yönetime Sayın Baro Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyorum. İnşallah Onlara bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabb’im inşallah mekanlarını cennet etsin. Hepimize özellikle ailelerine Rabbim sabırlar versin” diyorum..

Fırat Görgel;“Ziyarette mesleğimizin sorunlarını konuştuk. Belediyemiz de inşallah Rabbim 31 Mart’ta bu görevi bize nasip ederse vatandaşlarımız teveccüh eder ve gelirsek neler yapabiliriz? Onların istişarelerini yaptık. Bir yanıklık süreçler var Kahramanmaraş’ta tabii. Burada avukatlarımıza, yargı camiasının tamamına önemli görevler düşüyor. Gerçekten onlar da 6 Şubat’tan itibaren işin farklı bir boyutunda canhıraş bir çalışma örneği gösterdiler. Şimdi orada yaşanan aksaklıklar var mı, yok mu? Onlar istişare ettik beraberce. İnşallah tabii şehrin gelişimi için, şehrin yeniden ayağa kalkması için neler yapabiliriz? Çünkü bu süreçler de bu açıdan çok önemli. Onları beraberce istişare ettik. Ben çok güzel bir görüşme olduğunu düşünüyorum açıkçası“ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.