Görgel Esnafı Dinledi

Görgel Esnafı Dinledi
Cumhur İttifakı ve Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel , Kahramanmaraş merkez de esnaf ziyareti ne bulundu..

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fırat Görgel esnaf ziyaretine devam ediyor..

Her Meseleyi Çözeceği !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti kurulduğu günden bu yana partinin içinde her kademede görev alan Ak parti ve Cumhur İttifakı adayı Fırat Görgel, " Her türlü meseleleri biliyorum bunları çözmek için geldim, bu şehri sizinle birlikte ayağa kaldıracağız " dedi.

6 Şubat Depremleri sonrasında Kahramanmaraş merkez ve köylerindeki yıkımı çok iyi bildiğini İl Başkanı olarak hepsi ile bire bir ilgilendiğini söyleyen Fırat Görgel, " inşallah 1 Nisan dan sonra bunları icra makamı olarak sizlerle birlikte çözeceğiz , çözülemeyecek bir sorunumuz yok," dedi.

Hayberli ve Çarşı merkezinde esnaf ziyareti yapan Başkan Fırat Görgel, " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güçlü iradesi ile TOKİ , çalışıyor , Kurumlar çalışıyor , bizler belediye olarak çalışacağız seneye bugünlerde farklı konuları konuşuyor olacağız biz sizlerden 31 Martta güçlü destek istiyoruz," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.