EXPO 2023 İptal edildi !

EXPO 2023 İptal edildi !
Ak Partinin 100 Günü Değerlendirdiği toplantıda Vahit KirişçiEXPO 2023 İptal edildi !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı ve Milletvekilleri seçim sonrası 100 günlük çalışmasını değerlendirdi....

Ak Partinin 100 Günü Değerlendirdiği toplantıda Vahit Kirişçi
EXPO 2023 İptal edildi !
BEKİR DOĞAN
KAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı ve Milletvekilleri seçim sonrası 100 günlük çalışmasını değerlendirdi. önceki dönem Tarım Orman Bakanı vahit Kirişçi EXPO 2023 iptal edildiğini söyledi.
Şairler tepesinde : Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Milletvekilleri Vahit Kirişçi , Ömer Oruç Bilal Depgici, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin ve Tuba Köksal basın mensupları ile bir araya gelerek 100 günlük çalışmaları değerlendirdi..
2 saat 59 dakika süren basın toplantısının ana temasını Vahit Kirişçi gündeme taşıdı..
23 Nisan 2023 günü açılması gereken EXPO 2023 'ün 6 Şubat Pazarcık ve Elbistan Depremleri sebebi ile süresiz olarak ertelendiğini veya iptal edildiğini söyedi..
Bakan vahit Kirişçi : " 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri herkese zarar verdi bu sebeple depremden zarar görmeyen bir yakını vefaat etmeyen bir tek ferk yok, böyle olunca malesef EXPO 2023 bu işin organizesini yapan ülkeler tarafından iptal edildi.
Ancak o alan sosyal ve turistlik bir alan olarak kullanılmaya devam edecektir," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.