Elbistan da İyi'ye Zafer Katılım !

Elbistan da İyi'ye  Zafer Katılım !
Zafer Partisi Elbistan il ilçe Başkanı Hulusi Alkaya yönetimi ile partisinden istifa ederek İyi Partiye katılarak , İyi Parti Elbistan Belediye Başkanı adayına destek vermek kararı aldı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek

Elbistan da İyi'ye Zafer Katılım !

BEKİR DOĞAN

ELBİSTAN / Zafer Partisi Elbistan il ilçe Başkanı Hulusi Alkaya yönetimi ile partisinden istifa ederek İyi Partiye katılarak , İyi Parti Elbistan Belediye Başkanı adayına destek vermek kararı aldı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek : Kahramanmaraş’ta siyasi heyecan doruk noktasına ulaştı! Elbistan da Zafer katılımı bizleri zafere bir adım daha yaklaştırdı dedi.

Elbistan ilçesi Zafer Partisi ilçe başkanı Hulusi Alkaya 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ile bugün gerçekleştirilen törenle İYİ Parti’ye katıldı.

Rozetlerini Kahramanmaraş il başkanı Süleyman Tekerek, büyükşehir belediye başkan adayı Mesut Dedeoğlu, Elbistan belediye başkan adayı Mustafa Bölükbaşı ve Afşin belediye başkanı Mehmet Taşkale, Elbistan ilçe başkanı Durdu Yıldırım, Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Kaplan, Göksun Belediye Başkan Adayı Metin Değirmenci taktı.


Süleyman Tekerek : Bu toplu katılım, İYİ Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta hızla büyüdüğünün ve tabanını genişlettiğinin açık bir göstergesi. Törende konuşan Süleyman Tekerek, “İYİ Parti, her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor.

Elbistan’daki bu toplu katılım da bunu gösteriyor. Elbistan da seçimi kazanacağız başkan adaylarımıza güveniyorum, Kahramanmaraş’ı kazanmaya az kaldı” dedi.
Mesut Dedeoğlu ise “İYİ Parti, milliyetçi ve vatansever insanların bir araya geldiği bir partidir.


Elbistan’daki bu değerli isimlerin katılımı, bize büyük güç veriyor. Kahramanmaraş’ı birlikte kazanacağız” diye konuştu.
Mustafa Bölükbaşı da Elbistan’da İYİ Parti’nin büyük bir aile olduğunu ve her geçen gün büyüdüğünü vurguladı. Bölükbaşı, “Elbistan’ı İYİ Parti ile birlikte yöneteceğiz” dedi.


Zafer Partisi Elbistan teşkilatından istifa eden yönetim kurulu üyeleri ise yaptıkları konuşmalarda : İYİ Parti’ye katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hulusi Alkaya, “İYİ Parti, Türkiye’nin umududur. Bu umut ışığına katkıda bulunmak için İYİ Parti’ye katıldık” dedi.


Avukat Ali Kurt ise “İYİ Parti, milliyetçi ve muhafazakar değerlere sahip bir partidir. Bu değerlere sahip çıkan bir partide yer almaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.


Avukat Tuğrul Türk de “İYİ Parti, Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak tek partidir. Bu inançla İYİ Parti’ye katıldık” dedi.


Kahramanmaraş’ta İYİ Parti’ye olan ilgi her geçen gün artıyor.
Bu toplu katılım da bunun en güzel göstergesi. İYİ Parti, Kahramanmaraş’ta büyük bir zafer kazanmaya hazır.
Zafer Partisi Elbistan İlçe Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyeleri Partilerinden İstifa Ederek İyi Parti’ye Katıldığını söyleyen il başkanı Süleyman Tekerek, Partimize ilgi her gün biraz daha artıyor," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.