CANLI; ZAMANIMIZ YOK, İŞİMİZ ÇOK

CANLI; ZAMANIMIZ YOK, İŞİMİZ ÇOK
CANLI; ZAMANIMIZ YOK, İŞİMİZ ÇOKKahramanmaraş’ın Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı Kazım Canlı basın mensupları ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.Mado Sarayında gerçekleştirilen ve Kahramanmaraş Gazeteciler...

CANLI; ZAMANIMIZ YOK, İŞİMİZ ÇOK
Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Aday Adayı Kazım Canlı basın mensupları ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Mado Sarayında gerçekleştirilen ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan Deveboynu ile çok sayıda gazetecinin katıldığı toplantıda konuşan Onikişubat Belediye Başkanı Aday Adayı Kazım Canlı, aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde Onikişubat ilçesinde gerçekleştireceği vizyon projeler hakkında bilgiler verdi.

6 Şubat depreminden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler veren Canlı, Yaklaşık 10 yıldır Başkan Hanefi Mahçiçek’le çalıştığını ve bir çok projeyi de birlikte gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“Bilgi ve tecrübelerimle ilçemize en üst seviyede hizmet etmek için yola çıktık, Şehrimizin tüm sorunlarını biliyorum ve çözümleri noktasında da projelerimiz hazır.” Diyen Başkan Aday Adayı Kazım Canlı, yeni dayanıklı ve mutlu çözümler üreten yaklaşımlarla tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber diğer ilçe belediyemizle Büyükşehir Belediyemizle bir araya gelip bunları en iyisini yapmakla ilgili projelerimiz var. Şehrimizde Tekke, Yörükselim, Akçakoyunlu, Serintepe, Kayabaşı, Haydarlı, Kuyucak, Divanlı gibi eski mahallelerin olduğunu, buraların zemininde çok sağlam olduğunu biliyoruz. Buraları kentsel dönüşüm yaparak yenileyeceğiz. Bunları yaparken 1. 2.3.ve 4. Kademe olarak belirlediklerini söyledi.

Sulama kanalının üzerine kuracakları Güneş Enerjisi santrali ile ilçenin enerji ihtiyacını da karşılamış olacaklarını belirten Canlı, GERDAN adı verdikleri projeyle de Onikişubat’ın ve şehrin adeta çehresini değiştireceklerini de söyledi.

GERDAN projesinin EXPO’dan başlayarak, Kayabaşı Mesire alanına kadar teleferik yapacaklarını da ifade ederek, memlekete daha çok borçları olduğunu ifade etti.

Zamanımız yok, işimiz çok diyen Canlı, Performansa yönelik yönetim tarzlarının olacağını, devlete gelirken ibadete gider gibi geleceğini, kazan kazan projesinin hayata geçireceklerini, insan kaynaklarının iyi yöneteceklerini, ne kadar işi o kadar para alacaklarını, her konuyu istişare ile yapacaklarını, Büyükşehirle birlikte çalışacakların, kara düzen iş yapmayacaklarını, her şeyin planlı projeli olacağını, her kesimin memnun olacağı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Canlı, ayrıca Gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.