Baro Başkanı Kır’a Devlet Bahçeli’den Davet

Baro Başkanı Kır’a Devlet Bahçeli’den Davet
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Mehmet Kaan Kır’ı ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin davetini iletti.

Baro Başkanı Kır’a Devlet Bahçeli’den Davet

KAHRAMANMARAŞ – MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Kahramanmaraş Baro Başkanı Avukat Mehmet Kaan Kır’ı ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin davetini iletti.

Bahçeli’nin öncülüğünde düzenlenen “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik, Terörsüz Türkiye” buluşmaları kapsamında yarın Adana’da gerçekleştirilecek olan toplantıya Baro Başkanı Kır ve Kahramanmaraşlı avukatlar davet edildi.

Milletvekili Karakoç, “Adaletin tecellisi ve milletimizin huzuru için görev yapan avukatlarımıza milli birlik ve kardeşliğimize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Şehit kanıyla yoğrulmuş bu topraklarda ‘Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik’ idealiyle, terörden arınmış, huzurlu ve güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.