Aydın , Debgici'yi ziyaret etti

Aydın , Debgici'yi ziyaret etti
Aydın , Debgici'yi ziyaret ettiANKARA / Kahramanmaraş Göksun İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın , Ankara da TBMM Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Öme Ouç Bilal Depgici'yi makamında ziyaret etti.Ankara da bir dizi ziyaret...

Aydın , Debgici'yi ziyaret etti
ANKARA / Kahramanmaraş Göksun İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın , Ankara da TBMM Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Öme Ouç Bilal Depgici'yi makamında ziyaret etti.
Ankara da bir dizi ziyaret ve belediye hizmetlerini takip eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici'yi TBMM'de ki makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Milletvekili Debgici ve Başkan Aydın, bir süre sohbet ederek istişare ve değerlendirmelerde bulundu.
6 Şubat 2023 Depremi sonrasında büyük hasar gören Göksun da bir yandan kalıcı konutların yapıldığı bir yandan ise hayatı normale döndürmek için mücadele edildiğini Anlatan Başkan Aydın: " el ele vererek Göksun ilçemizi eskisinden daha güzel hale getireceğiz;" ded..
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici ise Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ile yarallı güzel bir sohbet ettik, sorunlara hep beraber sahip çıkacağız," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.