Ak Partiye Gül Atandı !

Ak Partiye Gül Atandı !
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Belli Oldu: Av. Muhammed Burak Gül AtandıAK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda önemli bir değişiklik yaşandı. Vekaleten yürütülen İl Başkanlığı görevinden ayrılan Cüneyt Doğan'ın yerine Burak Gül atandı

Ak Partiye Gül Atandı !

KAHRAMANMARAŞ / Ak Parti İl Başkanlığına Baro Başkanı Muhammed Burak Gül Atandı..

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Belli Oldu: Muhammed Burak Gül il başkanı olarak Atandı
Cünyet Doğan, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kahramanmaraş Baro Başkanı M. Burak Gül Ankara da görev devir teslimi yaptılar.. AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan'ın görevini Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül teslim etti.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda önemli bir görev değişimi gerçekleşti. Vekaleten yürütülen İl Başkanlığı görevini sonlandıran Cüneyt Doğan'ın yerine Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül atandı.

Fırat Görgel'in Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından boş kalan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı koltuğuna oturan Av. Muhammed Burak Gül, görevi devraldı. Gül, göreve başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş, partimizin her zaman en güçlü kalelerinden biri olmuştur. Bu görevi devralırken, şehrimiz için en iyisini yapma sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.