"Ak Partinin Oyu Yükseliyor "

"Ak Partinin Oyu Yükseliyor "
Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan"Ak Partinin Oyu Yükseliyor "BEKİR DOĞANANDIRIN / Kahramanmaraş Andırın ilçesinde Ak Parti Milletvekili adayı Tuba Köksal ile mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Doğan, uzn yıllar...

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan
"Ak Partinin Oyu Yükseliyor "
BEKİR DOĞAN
ANDIRIN / Kahramanmaraş Andırın ilçesinde Ak Parti Milletvekili adayı Tuba Köksal ile mahalleleri ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Doğan, uzn yıllar sonra bir milletvekilimiz var Prof.Dr. Mehmet Şahin hocamız ilçemzin adayı ve sürekli ak parti oylarını yükselerek devam ediyor, bu bağlama Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Tuba Köksal ilçemize bizlere desteğe geldi teşekkür ediyorum.." dedi.
Ak Partili Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Milletvekili Adayı Dr. Tuba Köksal, İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran ve Teşkilatımız İle Birlikte; Tufanpaşa, Darıovası, Alanlı ve Yeni mahallemizi ziyaret ederek mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldi ve yapılan hizmetleri anlattı.
Andırın evladı Mehmet Şahin , TBMM göndermek için Andırınlı olup da Kadirli, Osmaniye, Adanna , Kahramanmaraş , Kozan , İmamoğlu da bulunan herkesin desteğni aldıklarını , bu sebeple Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman Doğru Adam sloganı ile 14 Mayıs Pazar günü zafer ilan etmek için beklediklerini söyledi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.