Ak Parti Sahada

Ak Parti Sahada
Ak Parti Sahada  BEKİR DOĞAN KAHRAMANMARAŞ / 14 Mayıs da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 71.88 oy veren Kahramanmaraşlılara teşekkür ziyareti...

Ak Parti Sahada  

BEKİR DOĞAN 

KAHRAMANMARAŞ / 14 Mayıs da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 71.88 oy veren Kahramanmaraşlılara teşekkür ziyareti devam ederken, 28 Mayıs 2023 Pazar günü aynı desteği yeniden istiyorlar.. 

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesi Beşenli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Tarım orman Bakanı Vahit Kirişçi “Beşenli mahallemiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük destek verdi. İnşallah 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci turda da desteklerini artırarak sürdürecek. Destekleri için tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ile 14 Mayıs seçimlerinde sağlanan desteklerden dolayı Dulkadiroğlu ilçesi halkına  teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, : Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil’in de yer aldığı ziyarette heyet, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve taleplerini dinledi.  

27 Mayıs 2023 Cumartesi akşamına kadar çalmadık kapı bırakmayacağız, 28 Şubat da ise sonuçlar alınıncaya kadar sandıkları bırakmayacağız diyen diyen Kirişçi : “ Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışan bir oyla 2. tur seçimi inşallah bitirerek , deprem bölgesine yoğunlaşacağız,” dedi. 

Ak Parti 5 Milletvekili, Belediye Başkanları, eski ve yeni yenitim kurulu üyeleri Kahramanmaraş’ta saha da çalışıyorlar.. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.