Ağıralioğlu :"Ben Kılıçdaroğlu'na Oy vermem"

Ağıralioğlu :"Ben Kılıçdaroğlu'na Oy vermem"
Yavuz Ağıralioğlu, Tarafsız Bölge'de soruları yanıtladıAğıralioğlu :"Ben Kılıçdaroğlu'na Oy vermem"Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları...

Yavuz Ağıralioğlu, Tarafsız Bölge'de soruları yanıtladı
Ağıralioğlu :"Ben Kılıçdaroğlu'na Oy vermem"

  1. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı. Ağıralioğlu, "Biz defalarca uyardık ki siyasetin zehri kibirdir. Siz kimi gösterirseniz gösterin seçmen oy verir mantığı halkta benimsenmedi." dedi.
  2. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu
    28 Mayıs da Kılıçdaroğluna Oy Vermem !
    Kılıçdaroğlu Kandile gideceğim diyor orda PKK kalmadı ki , PKK Suriye'nin doğusuna inerek ABD desteği ile devlet kurmanın peşinde siz kimi kandırıyorsunuz!..
    Ahmet Bey : Kime oy vereceğim değil de kime oy vermeyeceğim söyleyim : Terör örgütleri ile iş birliği yapanlara oy vermem, ülkemi bölüp parçalamak isteyenlere oy vermem, Batının taşeronlarına oy vermem, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu asla oy vermem..
    SEÇİMİ CUMHUR İTİFAKI KAZANIR
    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eleştirdiğimiz yanı yok mu ? var çok ama bugün benim gördüğüm Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonrası 2002 de kurulduğu konuma geldi..
    Yerli ve Milli bir kurum haline geldi.. Savunma Sanayi , Nükleer Santral, Uzay Sanayi, Doğalgaz, Petrol çıkarma, kalkınma modeline baktığımız da Türkiye bir 5 yıl daha Erdoğan yönetimine ihtiyacı var 28 Mayıs da farklı olarak seçimi Sayın Cumhurbaşkanı kazanacaktır," dedi.
    Yavuz Ağıralioğlu : " Ahmet Hakan sorularını cevapladı, " Uzunca zamandır siyasetin meclis kürsüsünde hassasiyet güderek siyaset yapıyorum. Adaylık sürecinde her koordinatları gözlemeyerek siyaset yapmaya çalışıyorum. Hassasiyetlerimi milletle paylaşırken ben bedelini ödemeye göze aldığım bir karara mahkum oldum. Milleti doğru tahmin etmek. Bu gerçeklere uygun bir hassasiyet gütmek gerekmektedir. Bu gördüğümüz tablonun ben en erken söyleyeniyim. CHP ile bizim siyasi beraberliğimizin içerisinde özgünlük korumak, farklılıklarımızı korumak ve bunlara göre bir istişare belirlenmesini istedim. Aslında ben sonuca geldiğimizde istişare değil dayatmanın olduğunu düşünmekteyim. Masa diye kurduğumuz yerde Kemal Bey'in adaylık hevesi gibi gizli bir amacı daha olduğunu düşünmekteyim. Henüz milletin kendine ne oy vereceğimizi bilmediğimiz partilerin, masada eşit söz hakkı olmasının bu süreci yönetmeye değil dayatmaya yönelik olacağını söyledim. Bu şu demektir; 50 ye 50'nin 50+1 olarak yenmenin değil, siyasetin düsturunu taşıyan bir dil benimseyelim. Kazanacak aday hassasiyetimizi vurgulayın, bizde 60'dır 65'dir diye konuşalım dedik. Seçim zamanı başımıza gelenleri bileceğimizi bildiğimiz olduk. Bunca huzursuzluğa rağmen sandığa giden bir Türk milleti, sandıktan ümidimi kesmiyorum, her şeye rağmen ben sandığı gidip beni yönetecek adamı ben seçiyorum demesi mükemmel.
    Diktatör olan ülkede yüzde 49,52 de seçim kalır mı ?
    Ben şuna inanıyorum: Millet bir mesaj verdi.. Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , bu mesajı aldı.. öyle sanıyorum, 28 Mayıs da çok büyük destekle Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilecek.. yatırımlar kaldığı yerden devam edecek..
    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , diktatör diye yazanlarda böylece en güzel cevabı aldı! dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.