Adaylarımızla Seçimi Kazanacağız !

Adaylarımızla Seçimi Kazanacağız !
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç , Kahramanmaraş İttifakı’nın bütün adaylarına tam destek verdiğini seçimi adaylarımızla kazanacağız," dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç aday tanıtım toplantısında konuştu.

Adaylarımızla Seçimi Kazanacağız !


BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ / CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç , Kahramanmaraş İttifakı’nın bütün adaylarına tam destek verdiğini seçimi adaylarımızla kazanacağız," dedi.

Ali Öztunç, şunları söyledi: “Büyükşehir Zeynep Hanım Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Adayı. Türkiye'deki 5 büyükşehir kadın adayımızdan birisi. Kendisi kent konseyinde görevliydi. Zaman zaman telefonlaşırdık, şehre ilişkin duyarlılıklarını, şehrin vekili olarak bana aktarırdı duyarlı bacımız bugün adayımız .

Vekil Ali Öztunç : Genel merkezimiz, il yönetimimiz, il başkanımız, arkadaşlarımız, Zeynep Hanım'la temaslarda bulundular ve Saadet Partisi ile beraber partimizin ortak adayı olarak Büyükşehire aday gösterildiler.

Tüm bu süreçte büyükşehir belediye başkan adayımız Zeynep Hanım'ın da yanındayız. Adaylarımıza verilen her oy bana verilmiş olarak kabul edeceğim.

Verilmemiş oyu da yine kendime verilmemiş kabul ederim. Yani başarıyı kendime, başarısızlığı başka yere yazmam.

Burada başarı da benim başarımdır, başarısızlık da benim başarısızlığımdır. O yüzden bu görev bilinciyle hep birlikte çalışacağız. El ele vererek bu zalimlerden Kahramanmaraş'ı kurtaracağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.