Türkiye'ye Hayran Olmak!

Bugün 31 Mart 2025 Pazartesi, Ramazan Bayramının 2. günü , yarın 1 Nisan. Bir Nisan şakası gibi, Mart ayı, Ramazan bitti.. tabi ki belediye başkanları koltuklarına oturalı bir yıl oldu. Kim ne yaptı? Yarın bunu yazacağım.

Türkiye'ye Hayran Olmak!

Bugün dünyada belli bir ekonomiye sahip olan 20 ülke arasında yer alan ülkemizin genç nesli ve sermaye kesimi maalesef ki ülkemizi hep küçümseyerek yurt dışı hayranlığı ile yaşıyor.


Dün İngiltere ile uzun süre görüştüm. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bizi oraya şikayet ediyor. Durum orada ne diye sordum.


Bazı şirketler, İngiltere’de Londra’da şirket kurarak, şirket merkezlerini buraya taşımış. Yani Türkiye’de ürettikleri ürünü İngiltere üzerinden dünyaya pazarladıklarını, böylece İngilizlere katma değer kattıklarını söylüyorlar.