Rüzgarın Yerinde Kemikli Kuru Fasulye !
KAHRAMANMARAŞ/ 33 yıldan beri Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi de , namı değer “Rüzgarın Yeri “ yada Rüzgarın oğlu olarak Ün yapan Hüseyin Güneysi , havaların soğuması ile kuzu kemiklerinden kemik ilikli kuru fasulye sezonuna başladı.
Gazeteciler : kışa özel sıcak sulu yemeklerini tanıtan
Ciğer kavurma, kuşbaşı kebap , kıyma kebap, tavuk şiş, sulu sıcak yemekleri ile sanayi esnafı ve dostlarının damak zevkine göre yemek sunan Hüseyin Ustam ,” Ciğer kebabımız kuzu cieğir, etlerimiz kuzu eti, özellikle sıcak yemek , sulu yemek sevenler için hazırladığımız Kuru Fasulye ise ilikli kemiklerden yapılmaktadır,” dedi.
Güneysi Ocak başı.. yada Rüzgârın yeri olarak bilinen mekan da bir kuru fasulye veya ciğer kavurması yemenizi tavsiye ederim..