Ölen Öldüğünü Bilmez !

Nasıl methedeyim sevdiğim seni ! İstanbul , Bursa'yı , Ankara’yı, Adana”yı kaybettik.. 8 belediye bizden gitti , Zafer Kazanan Kahramanlar gibiyim !

Ölen Öldüğünü Bilmez !

Ak Partiye gönül veren Kardeşleri dinliyorum akşam : Sonuç , Birilerinde utanır yüz olsa bugüne kadar 6 kere istifa ederdi ama nerede ? : Gurur , kibir, kırmızı çizgi, çocukların seçimi derken acı sona gelindiğini çok açık ve net görmeye başladım..” diyor Ak Partili dostlar..

Nasıl methedeyim sevdiğim seni ! İstanbul , Bursa'yı , Ankara’yı, Adana”yı kaybettik.. 8 belediye bizden gitti , Zafer Kazanan Kahramanlar gibiyim !

Bugün Dostlarla oturuyorum sözlerinden cımbızlıyorum: Hüsnüne yakışır Yusuf nişanı , Seni sevenlerin artar efkarı , İndim Adana'ya hem dahi Maraş

, Selamına çıkar Hint ile Habeş , Süleyman tahtını verseler baştan baş

Büsbütün dünyayı değer gözlerin, reisim !

Ak Parti İl Başkanı Burak Gül , güzel insan, güzel dost.. Böyle olunca çok bir şey söylemiyorum.. Halil İbrahim Gül , güzel dost bir çok güzel dost kesiyor sesimi ne diyelim

Güzel dost , güzel insanlar var : bir dost olarak acı gerçekleri de söylemek zorundayım: Ak Parti öven değil , söven koltuklara oturdu.. Ak Partiye oy vermeyenler göreve geldi..

Her canlı doğar, büyür , ölür ! Hepimizi sonu bu !..

Benim üzülmem : Yıllardır, Maraş için , Allah rızası için vatan millet için reisin arkasında duran ve bir taş üstüne taş koyan kardeşlerimin emeği nedir.. vefa nerede ? İstanbul da bir semt mi ?

Acı ama gerçek:

Ama ölen kişi öldüğünü bilmez !

Rüya görüyor gibi : ölen kimmiş diye yüksekten izler , burnundan kıl aldırmaz gurur , kibir zirve yapmıştır, kıkmızı çizgisi vardır.. ölüp giderken arkasından insanları sürükler..

Siyasi partilerde böyle : Ölünün kabri toprakla örtülüp düzlendiği ve insanlar dağılmağa başladıkları zaman, kabrin yanında durup şöyle demeyi sahabiler müstehap görürlerdi:

Hoca efendi : Ey falan oğlu filan : La ilahe illallah de." Bunu üç kere tekrar eder. Sonra yine ölüye hitaben: "Ey falan, Rabbim Allah, dinim İslam, Peygamberim Muhammed (SAV)'dir de." diye telkinde bulunurlar.

Ölü, ruhun cesedinden ayrılmasından sonra öldüğünü anlamaktadır. Nitekim hadislerden de anlaşıldığı gibi, ruhun cesedden ayrılması ile nimet ve azap başlamaktadır.

Bu saatten sonra : ne diyelim sözümüzün ölüye bir faydası olmaz.. Ölen İnsan olsa bir Fatiha okurduk ama siyasi mevta olunca: Vay benim emeklerim demekten başka çare kalmadığını görüyorum..

31 Mart öncesi : o zaman da yazdım: seçimi 23 Nisan da yapalım, Yavrucuklar koltuklarına rahat otursun diye ! Bizi dinleyen olmadı.. bir iki geliyorlar şimdi haydi hayırlısı !

Vatandaş diyor ki : “Ak Parti İl Başkanı Burak Gül’e destek olmalıyız, yanındayız ama nasıl destek olacağız orasını bilemiyorum..”

Gurur , Kibrin , kırmızı çizginin tavan yaptığı sahada kime ne söyleyeceksiniz ?

Sevinin çocuklar : Dedeniz , Babanız öldü cenazeyi kaldırmak size kaldı sevinin çocuklar bugün 23 Nisan

İyi günler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri