KASİAD ve Ödül Gecesi !

Seneye 4. KASİAD ödül gecesinde buluşmak üzere , Herkese Mutlu günler diliyorum..

KASİAD ve Ödül Gecesi !

KASİAD ödülleri dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. KASİAD yönetim kurulu Başkanı Sıddık Ciğer, yönetim kurulu üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum , Tebrik ediyorum, çok güzel bir ödül gecesi düzenlediler..

Maraşgündemtv : Ekibi Mehmet Taş, Bekir Doğan, Abdurrahman Akbaba, Yusuf Kır ile ödül gecesini canlı yayınladık, onlarca dosta mikrofon uzattık..

3. KASİAD ödülleri de , ayak üstü sohbet, akşam yemeği, müzik, ödül töreni gayet güzeldi.. plan ve arkasında emek vardı ki , davetiye dağıtmalarına şahidim..

Bugüne kadar yüzlerce ödül törenine haber yapmaya gittik.. ciddiyetten uzak yüzlerce kişiye ödül veriler saatlerce bitmez..

KASİAD da ise ödüller sınırlı 12 kişiye ödül verilmiş çok güzel böyle olması gerekir.. belki sayı daha aşağı da çekile bilir.. ciddiyet vardı..

Kahramanmaraş Sanayici iş insanları , şehrin edebiyat dünyası, kültür sanat adamları bu gecede bir araya geldi.

Sadece ödül iş adamlarına veya girişimcilere verilmedi.. Şehrimizin kültürüne hizmet eden yazar ve edebiyatçılara da verildi.

Vehbi Vakkasoğlu en başta gelen yazarımız oldu..

KASİAD Ödül gecesinde : insanlar bir araya gelerek toplantı öncesinde güzel sohbet ettiler..

Nezih yemek masasında sohbet devam etti.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Latif Öztürk ve Resul Aslanhan ile yüzlerce seçkin davetli yerini aldı.

3. KASİAD ödül gecesi hoş sohbetin yapıldığı insanların konuştuğu bir ödül gecesi idi..

KASİAD yönetim kuruluna canı gönülden tebrik ediyorum, Genel Sekreterimiz Ahmet Görgülü, yardımcısı Selami Cingöz de iki dakika oturmadan her köşeye koşarak büyük gayret gösterdiklerini gördüm..

Emeği geçen herkese teşekkürler

Seneye 4. KASİAD ödül gecesinde buluşmak üzere , Herkese Mutlu günler diliyorum..

İyi Günler Dostlar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri