İsrail Türkiye Saldırır mı ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : TBMM açılışında İsrail , Nihai hedefi , Türkiye olacaktır, Anadolu Topraklarıdır" dedi..

İsrail Türkiye Saldırır mı ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : TBMM açılışında İsrail , Nihai hedefi , Türkiye olacaktır, Anadolu Topraklarıdır" dedi..

Bu sebeple TBMM Salı günü basına kapalı Tv yayına kapalı oturum yaparak, dış işleri bakanı ve Milli Savunma Bakanlarını dinleyecekler.. Devletin gizli sırları konuşulacak..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı da bu meclis toplantısına katılmalı her şey kapalı oturumda konuşulmalı diyor..

İsrail Türkiye Saldırır mı ?

Ellerinde bir harita var, Suudi Arabistan dan toprak alıyor, Ürdün, Mısır, Lübnan , Suriye, Irak toprakları tamamı ile Türkiye ve İran dan da toprak alarak Büyük İsrail Devletini kurma hayalinde..

İki gündür yazıyorum: Türkiye Cumhuriyeti Büyük Devlet..

Milli Savunma Sanayinde yüzde 80 üzerinde yerli, İHA, SİHA , Savaş uçağı yapan bir ülke.. Hava Savunma Sistemimiz var.. Hava Savunma sistemini yapan ülke..

En önemli silahımız ise : Türk Milleti ölür , kendi evini yakar, iş yerini yakar ama düşmana asla teslim olmaz, Araplar gibi çantayı toplayıp komşu ülkelerde gitmez ölür ama vatanında ölür.. Türk Milleti bir Füzedir, Rokettir.. Tanktır, Toptur..

İsrail ve hamileri : Türk milletini tanımamışlar.. Türk milleti , gerektiğinde hava savunma silahı olur, gerektiğinde bir bomba olur patlar bunlar bizi tanımamışlar..

Su uyur ! Düşman uyumaz , İsrail Türkiye bir bölümünü kendi toprakları olarak gösteriyorsa 40 yıldır PKK ile bu toprakları bölemedi ise bugünden sonra da bölemeyecektir. Bir çakıl taşını bile vermeyiz..

Kürt vatandaşlarımız : Artık PKK kim olduğunu görün, Büyük İsrail Devleti sizin topraklarınızı elinizden alacaklar.. İsrail , kendi ırkından başka milletlere yaşama hakkı vermez, bunu artık görün.!.. Yahudi inancına göre bir başka ırkı öldürmek kurban kesmek gibi sevap yani sizi öldürdükçe sevap kazanacaklarına inanıyorlar.. bir yıldan beri Gazze de olduğu gibi.. bunu görün artık..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM yaptığı konuşma doğru mu ? Yanlış mı ? Tartışmasına geldiğimizde : Milletvekilleri Meclis bilgi vermiyorsunuz diyordu.. yaklaşan tehlike ile alakalı bilgi verdi.. mesele bu bizde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak topraklarımızı korumak için , Türkiye göç dalgasını durdurmak için gerekli tedbirleri almamız gerekiyor..

Lübnan dan Mersin gemi ile binlerce kişi gelmeye başladı.. Suriyeliler vardı şimdi ise Lübnan’lılar var ne yapacağız..

Ürdün, Mısır, Suriye, Irak halkı ise sırada bekliyor, İsrail durdurulmaz ise Türkiye milyonlarca göçmen gelecek biz bunu kaldıra bilir miyiz ? Mesele burada Sayın Cumhurbaşkanı buna dikkat çekiyor ve TBMM buna bir karar vermesi gerekiyor..

Meselenin özü bu !, biz Müslüman ve insanız gelenleri açlık içinde de bırakamayız ne yapacağız ? bunların konuşulması gerekiyor..

İyi günler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri