Dost Meclisi Kuruldu !

Bu fakir den bugünlük bu kadar bir yazı : herkes okusun beynini çalıştırsın ki olmasın Alzheimer hastası zihinleri açık yürekleri dolu güzel okurlarıma sağlık dilerim , huzur dilerim !”..

Dost Meclisi Kuruldu !
Önceki gün Medine Camii bahçesinde dost meclisi kurduk, mesele güven meselesi.. vatan meselesi , toprak meselesi İslami Ahlak meselesi..
Hepimizi bir tek derdi var : Maraş ve Türkiye , İnsanların İslami Ahlakla ahlaklanması meselesi , kendimiz için bir şey istemiyoruz..
Bizim çocukluğumuzda veresiye defteri olmazdı ! Çek senet kimse bilmezdi, kredi kartını rüyamızda bile göremezdik Bu ne kalleş zamandır ki , Kime güveneceksin ?, tabib dertten yamandır oy oy oy Kime güveneceksin ? Dostum güven kalmadı.. kime ne söyleyeceksin ? Ahlak bitti böyle bir dünya !
Senden aldığı söze söz katan katana , kardeş dediğimizden kazık atan atana, ne dersin gardaş adam satan satana Pandemi, Deprem bize hiç geldi ! Söyleyin bana gardaş (Kardeş) kime güveneceksin ?
Daha dün bebektik, koşarken düşer ağlardık, uzakdan ettim nazar, gözüm değmesin kimseye gardaş bu pazar başka pazar, yüzüne gülen dost , dost dosta kuyu kazar ya söyleyecek söz var mı ? kime güveneceksin ?
Geçmişte insanların sözü vardı ! Öyle ya : Can cana kuyu kazar mıydı ? kimi özünü gizler bizlerden dönme oğlu dönmedir.. Kimi sözünü gizler bizlerden konuştuğunu tümü yalandır.. Kimi yüzünü gizler bizlerden yüzüne bakınca tükür esin gelir gardaş kime güveneceksin?
Sözüne bakarsan yiğit mert adam sandım , toprak sandım taş çıktı , yağıyordu dolu sandım boş çıktı , bu bize gardaş can dedim kalleş çıktı , boyuna posuna bakarsan adam sanırsın, bütün değerler yitmiş ,sevgi hoş görü bitmiş , İnsanlık ölmüş gitmiş , sen bunu adam sanırsın vay be bugün kime güveneceksin ?
Bekir Doğan ım ! yazarım bugün halım yok , tutunacak dalım yok , kanadım yok kolum yok çevremde bana göre dost yok bilemiyorum kime güveneceksin ?
Zaman ahir zaman, yerin üstümü , altımı hayırlı derseniz galiba altı hayırlı hiç olmazsa görmezsin Gazze’yi Filistini, Arakanı , Müslüman kanı akan vatan parçasını ! Nasıl savunacaksın, kimlere güvenin savaşa gireceksin ?
Sohbet koyu olunca : unutmuşum Sandaloğlu Aşuresini, Muzaffer Çaylı düğününü ancak uyandım olmuş gece yarısı yarın Gaziantep seferi var bugünden dinlenmek gerek dedim düştüm evde yatağa !.. buda olmasa çatlayıp öleceksin bu dünyada kime güveneceksin ?
Bu fakir den bugünlük bu kadar bir yazı : herkes okusun beynini çalıştırsın ki olmasın Alzheimer hastası zihinleri açık yürekleri dolu güzel okurlarıma sağlık dilerim , huzur dilerim !”..
Allah onlara güveneceği dostlar versin gardaşlar versin diyorum..
iyi günler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri