Biz Bir Birimize Sevmeyiz !

Çok eskiden diye dedelerimiz hikaye anlatmaya başlarlar ‘ya bende öyle yapacağım devri alemin birinde : Maraş diye bir şehir varmış , orada insanlar biri birisinin kuyusunu kazar bir birini sevmezmiş..

Biz Bir Birimize Sevmeyiz !
Çok eskiden diye dedelerimiz hikaye anlatmaya başlarlar ‘ya bende öyle yapacağım devri alemin birinde : Maraş diye bir şehir varmış , orada insanlar biri birisinin kuyusunu kazar bir birini sevmezmiş..
İş yapana destek olma yerine köstek olurlarmış : Kavlaklıya Organize Sanayi Bölgesi Kurulmasını tam 20 yıl tartıştık , dolaysı ile sanayinin gelmesini 20 yıl geciktirdik.. Sebep , birinin ortaya bir fikir sunmasını ve biz bir birimizi sevmeyiz..! onun fikri ise doğru olsa bile yaptırmamak için çalışırız..
1970 yılında Kahramanmaraş Üniversite Yaptırma ve Yaşatma derneğini kuruldu, bir kesim Üniversite yapılsın diyordu, bir kesim ise fuhuş olur , çocukların ahlakı bozulur üniversite yapılmasın diyordu..
1992 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kurulması ile benim de kurucusu olduğum uzun yıllardır yönetiminde olduğum KSÜ Vakfı kuruldu ve dernek vakfa geçti.. Derneği kapattık , orada biriken paraları vakfa aktardık..
KSÜ Turizm ve Otelcilik bölümü için uygulama oteli ve bir marka otel gelecekti, fuhuş olur diye kıyameti kopardık otel yapılmadı. bugün Ramada dışında ayakta otelimiz yok..
Son Numaramız: 6 Şubat 2023 günü meydana gelen deprem sonrası Kahramanmaraş’ta hastane kalmadı.. Biz acil durum hastanesi oraya yapılsın, buraya yapılsın tartışmasını bir yıl devam ettirdik..
Oysa Türkiye Cumhuriyeti Devleti 48 günde 400 yataklı Hastaneyi Hatay Defneye yaptı.. biz ise bir yıl tartışmasını yaptık.. halen tartışıyoruz..
1600 Yataklı hastane, Önsene yapalım, Kışlaya yapalım, Şehir merkezine yapalım tartışmamız ise halen devam ediyor, şehir de hastane olmadığı için Kahramanmaraşlı hastalar çevre illere gidiyor , doktor kalmadı herkes gitti.. biz halen tartışıyoruz.. Bırakın yapılsında Ahirdağının başına yapılsın..
Uçak seferi nasıl koydur a biliriz konuşmamız gerekirken, bugün biz hava alanı işi ile uğratıyoruz 6 Şubat sonrası günlük 100 adet uçağın indiğinin unuttuk.. ILS cihazı geldi gelmedi ile konuşuyoruz, gelse ne olacak ? Bir değil 10 adet gelse ne olacak uçak seferi konmadığı sürece ne değişecek ?
İş yapana destek olalım, ona omuz verelim, Boş konuşma yerine üretim yapalım, üretene destek olalım, hepsinden önemlisi bir birimizi sevelim!..
İyi Günler

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazarlar Haberleri