Fuar’ın Yıldızı Hascevher !

Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’de 45 Bin Kişiyi Ağırladı.

Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’de 45 Bin Kişiyi Ağırladı.

Fuar’ın Yıldızı Hascevher !

GÜLAY DOĞAN

İSTANBUL / 5 kıtadan 45 bin ziyaretçi, ev ve mutfaktaki ticaret için 19-22 Eylül’de istanbulda fuar da buluştuğunu söyleyen Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer : “ Bizde firma olarak , 1.500’den fazla markanın katıldığı Zuchex’te Fuarında Kahramanmaraşlı firma Hascevher olarak yerimizi aldık.. 19-22 Eylül tarihleri arasında güzel görüşmelerde yaptıklarını , “ söyledi.

Alanında dünyadaki en büyük üç ticaret fuarından birisi olan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde kapılarını açtı, 22 Eylül 2024 Pazar günü : bugün ise kapanıyor..

Fuar’ın gözde firması Kahramanmaraş firması olan Hascevher oldu. Türkiye’nin önde gelen firmaları ile birlikte, yurt dışından da çok sayıda katılımcı, Zuchex 2024’te boy gösterdi. Kahramanmaraş’ın Gururu Hascevher ise Fuar da en güzel şekilde yerini aldı.

Hascevher yönetim kurulu başkanı Hacı Hüseyin Dinçer : 1.500’ün üzerinde markanın yeniliklerini sergilendiği fuarı, 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonelin de ziyaretçi ve iş görüşmeleri ile fuar güzel geçti.

Zuchex’te; Sofra ve Mutfak Eşyaları, içinde Hascevher ürünleri fuarın bir numaralı yıldızı oldu. Bugün 22 Eylül 2024 Pazar günü son saat kadar fuar da yerimizi almaya devam edeceğiz..

Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları, Çelik Mutfak ürünleri ile Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde binlerce ürün vitrine çıkarılarak sergilendi.

fuarda 1.200 marka, en özel koleksiyonlarını, en inovatif ürünlerini ve ilham verici tasarımlarını vitrine çıkaracak. Türkiye ile birlikte 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonelin ziyaret etmesi beklenen Zuchex 2024, yılsonuna kadar 7 milyar dolar ihracat hedefleyen sektöre, doğrudan dış ticaret katkısı sağlayacak.

Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, Eylül ayındaki 34. buluşmada yeni rekorlara imza atmayı hedefliyor. Düzenlendiği her yıl sektör ihracatına doğrudan ticaret katkısı sağlayan Zuchex’in Fuarı Türkiye en büyük fuarı bizlerde burada olmaktan mutluyuz,” dedi.

Dinçer : Yurt içi ve yurt dışından bir çok markanın en yeni koleksiyonlarını ilk kez dünya ile buluştuğu Zuchex 2024’te, çelik mutfak eşya sektörü içinde Hascevher yerini aldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri