İş İnsanı ve Siyasetçi Mehmet Fındık’ın Acı Günü
Kahramanmaraş iş dünyasının tanınmış isimlerinden, aynı zamanda AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi olan iş insanı Mehmet Fındık, kayınbabası Ramazan Çatalbaş’ın vefatıyla büyük bir acı yaşadı.
Kentte sevilen isimlerden biri olduğu öğrenilen Ramazan Çatalbaş’ın vefat haberi, başta Çatalbaş ve Fındık aileleri olmak üzere yakın çevresinde derin üzüntüye neden oldu.
Sanayici kimliğinin yanı sıra fotoğraf sanatına olan ilgisiyle de bilinen ve KAFSAD Fotoğraf Kulübü Derneği Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Fındık’ın kayınpederi olan Ramazan Çatalbaş’ın çevresinde saygı duyulan bir isim olduğu ifade edildi.
Cenazesi Öğle Namazının Ardından Defnedilecek
Merhum Ramazan Çatalbaş’ın cenazesi, 12 Mart Çarşamba günü öğle namazının ardından Şeyh Edebali Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Şeyhadil Mezarlığı (4 No’lu Kapı) aile kabristanında toprağa verilecek.
Taziyelerin ise bugün öğleden sonra Doğukent Taziye Evi’nde kabul edileceği bildirildi.
Kahramanmaraş Gazetesi ailesi olarak merhum Ramazan Çatalbaş’a Allah’tan rahmet; başta Fındık ve Çatalbaş aileleri olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.