Çakar Çam'a devretti !..

Mustafa Çakar, görevi eski AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam’a devretti. Bu devir teslim töreni, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çakar Çam'a devretti !..

DULKADİROĞLU / Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleşti.

İlçenin mevcut başkanı Mustafa Çakar, görevi eski AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam’a devretti. Bu devir teslim töreni, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Törene AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, parti üyeleri, basın mensupları ve çeşitli kademelerdeki teşkilat mensupları katıldı.

BAŞKAN GÜL’DEN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Burak Gül, yapılan atamanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla gerçekleştiğini belirterek, Ali Çam’ın ilçe başkanlığı görevine layık görüldüğünü ifade etti. Başkan Gül, "Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle 9 Eylül itibariyle Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevine Ali Çam atanmıştır. Başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum," dedi.

Gül, konuşmasında aynı zamanda görevi devreden Mustafa Çakar’a teşekkür etti. Çakar’ın görevi süresince gösterdiği gayret ve özveriden dolayı minnettar olduklarını belirten Başkan Gül, "Mustafa Çakar başkanımıza, tüm teşkilatına ve Dulkadiroğlu ilçe teşkilatımızın her bir üyesine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada bir bayrak devri gerçekleşiyor ama biliyoruz ki bu bayrağı teslim alanlar da aynı özveriyle çalışacak ve AK Parti’nin hizmet siyasetini daha ileriye taşıyacaklar," ifadelerini kullandı.

MUSTAFA ÇAKAR: "HİZMET ETMEKTEN GURURLUYUM"

Görevi devreden Mustafa Çakar, törende yaptığı duygusal konuşmada, Kahramanmaraş’a hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirtti. Çakar, "Altı Şubat depreminin ardından doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu kadim şehirde görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. İlçemize her türlü hizmeti sunmak için var gücümüzle çalıştık ve bayrağımızı en ön saflarda tutmaya gayret ettik," şeklinde konuştu.

Çakar, AK Parti’nin hizmet odaklı bir siyaset anlayışına sahip olduğunu vurgularken, görev yaptığı süre boyunca teşkilatın tüm kademeleriyle birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Törende helallik isteyen Çakar, "Benden yana helal olsun, tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum," dedi.

ALİ ÇAM: "BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

Görevi devralan Ali Çam, yaptığı konuşmada AK Parti’nin Türkiye siyasetinde bayrak devrini en iyi yapan parti olduğunu belirterek, bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi. Çam, "Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle bu göreve layık görüldüm. Dulkadiroğlu ilçemizi yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak ve ilçemizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Çam, gençlik yıllarını AK Parti çatısı altında geçirdiğini ve partinin kendisi üzerinde büyük emeği olduğunu ifade ederken, bu görevi kendisine layık gören tüm parti büyüklerine ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. İlçede yapılan önceki çalışmaların üzerine koyarak hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Ali Çam, konuşmasını "Hizmet kervanında el birliğiyle çalışarak Dulkadiroğlu’nu en iyi yerlere taşıyacağız," sözleriyle tamamladı.

TEŞKİLATIN DEĞERLİ MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Ali Çam, konuşmasında ayrıca geçmişte görev almış tüm ilçe başkanlarına, kadın ve gençlik kolları başkanlarına, mahalle başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etti. "Teşkilatımızın geçmiş dönemlerdeki çalışmalarından aldığımız ilhamla daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz," dedi. Çam, ilçeyi yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, hizmet siyasetinin en iyi örneklerini sergileyeceklerini vurguladı.

AK Parti’nin Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bu devir teslim töreni, ilçede yeni bir dönemin habercisi oldu. Mustafa Çakar, hizmet dolu bir dönemin ardından bayrağı genç ve dinamik bir isim olan Ali Çam’a devretti.

Ali Çam, ilçe teşkilatıyla birlikte daha büyük hizmetler yapacaklarını belirtirken, Dulkadiroğlu’nun yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturulması hedefini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri