Mahallem Daha Güzel Olsun !

ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde bulunan Fatih Mahalle Muhtarı Ali Engirzek gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı.

Basın Dostu Fatih Mahalle Muhtarı Ali Engizek Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Mahallem Daha Güzel Olsun !

BEKİR DOĞAN

ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde bulunan Fatih Mahalle Muhtarı Ali Engirzek gazetecilerle sohbet toplantısı yaptı.

Basın Dostu Ali Engirzek , dostlarını muhtarlıkta ağırlayarak, 6 aylık çalışma sürecini anlattı.

Mazbatasını aldıktan sonra : Mahalleyi aldık, 6 Şubat 2023 Depremleri sonrası yıkılan veya ağır hasarlı olup da sonradan yıkılan binaların yerinde dönüşüm sürecinde kat maliklerini bir araya getirmekte bizlerede görev düştü.

Kentsel dönüşüm , yerinde dönüşüm projeleri başladı çok şükür iyi olacak inşallah..

Ali Engizek : Muhtarlık olarak hizmetlerimiz devam ediyor. Belediyelerimiz de bu konuda ortak çalışma içerisindeki son altı aylık çalışmamızı sizlere anlatayım.

31 Mart seçimleri bitti: yapılan yerel seçimler sonrası göreve başlayarak mahallemizin eksiklerini gider yolunda çalışmaya başladık..

15 Nisan 2024 gününden sonra çalışmaya dostlarımızla birlikte ekibimizle birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne Onikişubat Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte çalışıyoruz. Çünkü onlar bize destek veriyorlar. Allah razı olsun onlardan da. Biz burada Kahramanmaraş'ta Fatih Mahallesi olarak yapmak istediklerim şu. Öncelikle yerinde yerinde dönüşümü bir an önce ayağa kaldırmak istiyoruz.

Mahallelilerle birlikte tabii bu konuda Allah razı olsun. Ekip çalışması yapıyorlar. Çevre Şehircilik ondan sonra Onikişubat Belediyesi büyükşehir belediyesi Allah razı olsun. Bunlar bir an önce yapılmasını biz de istiyoruz. Mahallemizde parklarımızı temiz olmasını istiyoruz. Mahallemize daha güzel bir yaşam Fatih Mahallesi olmasını istiyoruz inşallah. Bu konuda büyüklerimize destek istiyoruz. Allah razı olsun. Geldiniz bizlere. Memnun ettiniz. Çok teşekkür ediyorum. Basınımızı yanımızda görmek bizleri mutlu etti." dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri