Türkocağı Genel Kurulu Yapıldı

Türkocağı Kahramanmaraş Şubesi’nin 2026 Olağan Genel Kurulu, Kahramanmaraş Eczacı Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Türkocağı Genel Kurulu Yapıldı

Başkan Bahtiyar Murat Aras Güven Tazeledi

Türkocağı Kahramanmaraş Şubesi’nin 2026 Olağan Genel Kurulu, Kahramanmaraş Eczacı Odası Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığına Dr. Faruk Atlı seçildi. Atlı, Türk Ocakları’nın milletin zor zamanlarında sorumluluk üstlenen köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmasını yapan Türkocağı Kahramanmaraş Şube Başkanı Eczacı Sosyolog Bahtiyar Murat Aras, Türk Ocakları’nın Türk milletinin tarihsel ve kültürel hafızasını temsil ettiğini belirterek, milli şuurun yaşatılmasının en temel hedefleri olduğunu söyledi.

Konuşmasında 6 Şubat depremlerine de değinen Aras, afet yönetimi ve kriz koordinasyonu konusunda önemli dersler çıkarılması gerektiğini ifade etti. Küresel gelişmeler ve terörle mücadele konularına da dikkat çeken Aras, Türk Ocakları’nın milli duruşunu kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Genel kurulda faaliyet raporu okunurken, yapılan oylama sonucunda Bahtiyar Murat Aras ve yönetim kurulu oy birliğiyle yeniden seçilerek güven tazeledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri