“Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık basın buluşmasında : “ 22 Eylül 2024 Pazar günü Bertiz Boyalı Mahallesinde yapılacak Güreşlere herkesi davet ediyorum,” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar haftalık basın buluşmasında

“Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”


DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık basın buluşmasında : “ 22 Eylül 2024 Pazar günü Bertiz Boyalı Mahallesinde yapılacak Güreşlere herkesi davet ediyorum,” dedi.

Her hafta Salı günü sabah saat 08 30 da Dulkadiroğlu Belediyesi Heyecan Parkında basın mensupları ile bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar : 100-150 kişi ile basın toplantısı yapmasını sevmiyorum nasıl yaparız diye düşünüyorduk, Gazeteci ağabeyimiz Bekir Doğan, böyle 8 kişi ile yapılacak toplantının verimli olacağını söylemesi üzerine bizim de hoşumuza gitti, 7 hafta dan beri yapıyoruz, güzel oluyor karşılıklı sohbet ediyoruz, Bekir Bey öz verile bu işi organize ediyor ana da teşekkür ediyorum,” dedi.

Bu haftanın konukları : Gazeteci Mehmet Kasapkara , Ali Keklik, Osman Tuğrul Tuğ, Sibel Atıcı, Hacı Ali Güneçıkan, İlhan Gökalp Durmuş, Kerem Akçakale ve Tural Şahbazlı oldu.

Başkan Mehmet Akpınar: Her hafta salı günleri bu toplantılarımıza devam edeceğiz çünkü ben sizleri dinliyorum, sizler eksikleri söylüyorsunuz basın toplantısından böyle basın buluşması çok daha güzel oluyor , 7 haftadan beri almış olduğumuz dönüşler çok güzel, sıra ile Gazeteci Bekir Doğan davet ediyor herkes ile sohbet edeceğiz ben niye çağrılmadım demeyin, sırası ile tüm gazeteci dostlarla bir araya geleceğiz..” diye konuştu.

Gazetecilerin bire bir sorusunu yönettiği başkan Mehmet Akpınar sorulara iştenlikle samimi cevap veriyor ve 5 Nisan 2024 gününden bugüne kadar yaptıklarını anlatıyor..

BERTİZ GÜREŞLERİ ÖNEMLİ

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Bertiz Boyalı mahallesinden yapılan geleneksel güreşlerin önemine değine başkan Mehmet Akpınar: “ Pazar günü özellikle Basın mensuplarımızı Boyalı bekliyorum çok güzel bir güreş olması için iki aydan bu yana ekiplerimiz çalışıyor çok güzel bir güreş olacağına inanıyorum, Kahramanmaraş halkını Bertiz Boyalıya davet ediyorum,” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri