Göksun’dan Kayseri’ye Tatlı Yolculuk
Maraşlıoğlu Baklava Dondurma Kayseri Şubesini Açtı
HABER: Mehmet Mücahit Doğan
GÖKSUN / KAYSERİ – Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde uzun yıllardır “Manolya Pastanesi” adıyla hizmet veren işletme, yeni markası “ZFR Maraşlıoğlu Baklava Dondurma” ile büyümeye devam ediyor. Göksun merkezli firma, yeni şubesini Kayseri’de düzenlenen törenle hizmete açtı.
İşletmeciliğini Zafer Gül’ün yaptığı “Zafer Maraşlıoğlu Baklava” adlı yeni şubenin açılışı, dualar eşliğinde gerçekleştirildi. Açılış törenine Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce de katılarak kurdele kesimini yaptı.
Yoğun katılımın olduğu açılışta, Kayseri’de yaşayan Kahramanmaraşlı vatandaşlar da hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Açılış programında konuşan davetliler, Göksun’dan çıkan yerel işletmelerin farklı şehirlerde büyümesinin gurur verici olduğunu ifade etti.
Göksun’da yıllardır tatlı ve pastane sektöründe hizmet veren işletmenin Kayseri’ye açılmasıyla birlikte, Maraş’ın baklava ve dondurma lezzetinin daha geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor.
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, işletmeci Zafer Gül ve ailesine yeni şubelerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak bol ve bereketli kazançlar diledi.