Başkan Akpınar’dan Kocabaş Konut Alanında İnceleme

Başkan Akpınar’dan Kocabaş Konut Alanında İnceleme
Başkan Akpınar, yerinde dönüşüm ve rezerv alan projelerini yakından takip ettiklerinin altını çizerek vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve işlerin hızlanması adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Başkan Akpınar’dan Kocabaş Konut Alanında İnceleme

DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi , Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin ardından yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Güneşli Kocabaş Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan Akpınar, burada yapılan altyapı ve zemin çalışmalarını takip ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Akpınar, yapılan çalışmalara dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, incelemeler sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu büyük depremin ardından derin bir acı yaşadık. Öncelikle, bu felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kahramanmaraş Haberleri