AK PARTİ AFŞİN İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Haber: Ahu Yaren Bilici
AFŞİN – Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Parti teşkilatının geniş katılım sağladığı toplantıda, yürütülen çalışmalar değerlendirilirken önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası da ele alındı.
Toplantıya Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut, İl Başkan Yardımcıları Akın Öncül ve Enver Topçuoğlu ile ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.
Programda söz alan Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, göreve geldikleri günden bu yana ilçede hayata geçirilen hizmet ve projeler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. İlçenin gelişimi adına yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Kıraç, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Kıraç, “AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Burhan Karabulut’un başkanlığında; İl Başkan Yardımcılarımız Sayın Akın Öncül ve Sayın Enver Topçuoğlu ile kıymetli ilçe teşkilatımızın katılımlarıyla Mart ayı İlçe Danışma Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda yürüttüğümüz çalışmaların değerlendirmesini yaparak, önümüzdeki süreçte atılacak adımlar üzerine istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde, aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Toplantının, teşkilat içi koordinasyonu güçlendirdiği ve önümüzdeki döneme dair önemli kararların alınmasına katkı sunduğu belirtildi.