Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun !..

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya ," Bu gece kutlayacağımız mübarek Mevlit Kandiliniz mübarek olsun, herkese huzurlu kandiller diliyorum," dedi..

Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya

Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun !..

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş Müteahhitler Birliği Başkanı Mehmet Kaya ," Bu gece kutlayacağımız mübarek Mevlit Kandiliniz mübarek olsun, herkese huzurlu kandiller diliyorum," dedi..

milletin ve İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ederek, "Yolunu ve yönünü kaybeden insanlık O'nun (Hazreti Muhammed) dünyaya teşrifleriyle yeni bir ufuk kazanmış, O'nun risaletiyle hayatın anlamını ve yaratılışın gayesini yeniden idrak etmiştir." ifadesini kullandı.

Kaya, Mevlit Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu gecenin son peygamber Hazreti Muhammed Mustafa'nın yeryüzüne teşrifinin 1453. yıl dönümü olduğunu belirtti.

Bu gece idrak edilecek Mevlid-i Nebi'nin millete, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Erbaş, "Hiç şüphesiz insanlık tarihinin en büyük hadisesi, sevgili Peygamberimizin veladetidir. Yolunu ve yönünü kaybeden insanlık O'nun (Hazreti Muhammed) dünyaya teşrifleriyle yeni bir ufuk kazanmış, O'nun risaletiyle hayatın anlamını ve yaratılışın gayesini yeniden idrak etmiştir. Sevgili Peygamberimizin, imanı, samimiyeti, dürüstlüğü, vefası, insanlarla ilişkisi, tüm canlılara karşı sevgi, şefkat ve merhameti insanlık için en güzel örnek olmuştur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri